2777
2789

معلومه خربزه خوب نصیب کفتار میشه.بله زیاد دیدم .دخترای اقوام پدریم همه زیبا هستن اکثرا هم شوهراشون میمونن

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی مسخره است که یک انسان رو به موجودی ساده با چند ویژگی محدود خلاصه کنیم.

پولدار/ بی‌پول ، زشت/زیبا،  دارای جایگاه اجتماعی/فاقد جایگاه اجتماعی !!

انسان خیلی پیچیده تر از این‌ها است و علاقمند شدن آدم‌ها به هم، خیلی متنوع و جورجوارتر از اینه که با چند برچسب به هم تعیین بشه دو نفر ممکنه هم رو بخواهند یا نه.

خیلی مسخره است که یک انسان رو به موجودی ساده با چند ویژگی محدود خلاصه کنیم.پولدار/ بی‌پول ، زشت/زیبا ...

😐حالا با زشت و زیباش کاری ندارم چون سلیقه ایه ولی خب بقیه شون بخشی از هویت انسان هاست و با همونا تعریف میشن دیگه

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

پول و اعتماد به سقف داشتن برای مرد جماعت خیلی جوابه، ولی ریسکش زیاده به خاطر پول بهت جواب مثبت بدن بعد با پول هات با خوشگلش بهت خیانت کنن

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

نمی دونم چرا معیار همه شده پول خوب شما خودت باید در اون سطح پولدار باشی و جایگاه  اجتماعی خوبی داشته باشی که با یه پسر پولدارم ازدواج کنی وگرنه اختلاف طبقاتی و فرهنگی خودش باعث تفاوت  و اختلاف میشه 

برای من مهمتر از پول و این چیزا پاک دامنی و شرافت یک مرد هست 

😐حالا با زشت و زیباش کاری ندارم چون سلیقه ایه ولی خب بقیه شون بخشی از هویت انسان هاست و با همونا تع ...

همه‌ی این‌ها جزئی از خصایص انسان هستند.

منتهی این طور نیست که طی یک فرایند ساده و سهل الوصول مثلاً آدم‌ها رو به دو دسته‌ی زیبا و زشت تقسیم کنیم.

یکی صورتش زیباست.

یکی تو انتخاب و هماهنگ کردن  پوشاک خوش سلیقه تره.

یکی خیلی آراسته است و لباس و کفش و... از تمیزی برق می‌زنند.

یکی صداش قشنگه.

یکی قشنگ حرف می‌زنه.

و خیلی چیزهای دیگه.

تو علاقمندی آدم‌ها و همون نگاه زیبایی‌شناسانه‌ای که دارند خیلی جزییات متفاوتی مورد توجهه.

تو بقیه موارد هم همینه.