2777
2789
عنوان

خبر دارید مدرسه ها امسال چجوریه

156 بازدید | 8 پست

یکی میگه اول مهر باز نمیشه یا انلاینه یا ساعتش تغییر میکنه .این وضعیت واسه تهرانه یا همه جا؟اصلا چجوریه؟اینا حرف مردمه با واقعا اوضاع اینجوریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شنیدم میگن احتمال داره ۷۰درصد آنلاین پیش بره 

من دخترم امسال می‌ره اول خیلی نگرانم خدا نکنه آنلاین بشه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

اموزش و پرورش اطلاعیه رسمی داد که فعالیت مدارس مثل سابقه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

منم شنیدم میگن احتمال داره ۷۰درصد آنلاین پیش بره من دخترم امسال می‌ره اول خیلی نگرانم خدا نکنه آنلای ...

نگران نباش کلاس اول پسر منم با کرونا وانلاین بود الان یه کم باهاش کار کن،کتاب کار پیش دبستانی اگه بلد باشه دگ مشکلی نیست

نگران نباش کلاس اول پسر منم با کرونا وانلاین بود الان یه کم باهاش کار کن،کتاب کار پیش دبستانی اگه بل ...

پیش دبستانی و کامل رفته و همه چیز اوکی بوده الان هم دارم میبرم همون جا که رفت پیش دبستانی دوباره هفته ای یبار کلاس دارن هم نقاشی و بازی هم در کنارش یاد آوری چیزایی که یادش دادن .ولی خب خیلی ها میگن اول سخته و حساس برا همین میترسم

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏