2777
2789
ععععع اوؤوووف عروسی فکنم زاهدان باشه ها داماد ک اونجاس

همه سوار ون میشیم به سمت زاهدان حرکت میکنیم 

راننده شم خودمم چرچیل بزرگم جلو میشینه بقیه عقب🤣🤣🤣

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اقا کلوچه کلوچه نکنید من یبار گفتم تعلیق شدم ی هفتع دیگ ندارم ندارم خخخخ نی نی یار اینا میگن هاآااا

🤣🤣🤣🤣 گردویی باشه

راستی دیروز توی یه تاپیک تگ ات کردم ندیدی حدس زدم اعلانات خراب واسه همین متوجه نشدی

نمیاد جدیدا برام اعلان

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

وای راسی شربت تولدمو تو ناشناس تبریک گفته بود

اوه حالا فک میکردم نیستش😂

بچها دهن همتون اولااااااا بعد دلم برا همتون تنگ شده و بوس بوس بوس بوس بوس بوس بوس بوس بوس بوس بوس بو ...

یه نفسسسسسس بکشششششششش

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

همه سوار ون میشیم به سمت زاهدان حرکت میکنیم راننده شم خودمم چرچیل بزرگم جلو میشینه بقیه عقب🤣🤣🤣

جووون ولی من خیلی هم بزرگ نیستم ها 

چرچیل متوسط بگو بهم😂

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

برا چی چری جلو من عقب من نمیام

خب تو بغل چرچیل میشینی