2777
2789
جوووون مگ ارسامم بود

اره دیگ اومده این چن روز کلا خریدیم😁😉🤣

چنل تلگرام من =>https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                        مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تاپیک قفل بود نشد جیغ بزنم قنج برم خداااا گوگولی پددددسسسسگ چشماش لباش ب مجید ک‌ندیدم رفته خخخخخ

فداااای تو بشم😁😁😁😁🥰🥰 ارررره دقیقا شبیه مجیدِ، هی روزگار 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خدا مرگت نشه که صد تا کاربری داری.... برا تولدت تاپیک زدم ولی نمیدونم کدومی...

فدات برار اصلا سایت نیومدم ک من گفتم میرم سفر تو سفرم الان میبنیم ببینم کدومو زدی 

عشقممممم فقط امین ،❤️❤️❤️

خدا مرگت نشه که صد تا کاربری داری.... برا تولدت تاپیک زدم ولی نمیدونم کدومی...

جووون برار تاپیک نزذه قبولی مخلصییییم عزیزی ارغوان صفه یک ببینش

عشقممممم فقط امین ،❤️❤️❤️

همش تقصیر خودتونه... خدا یکی کاربری هم یکی

من نزدم ک

این دو تا رو برا من زده بودن به عوضم به پسرا درخواست میدادن😂😂😂😂

@چرچیلم،‍  و @چرچیلمممم‍  رو زده بودن دیگه بعدش نی نی یار گفت دیگه زدن بگو تعلیق کنم

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

امین نوشته میشه جارو گفته میشهحالا شناختی؟😂🤣

وااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چنل تلگرام من =>https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                        مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

بسلامتی باشه خوشبختی باشه جاروووو پارو باشه

بیا پیوی بروز رسانی نشونت بدم🤣🤣🤣