2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

39 بازدید | 6 پست

من امروز عکس رنگی رحم انجام دادم خواستم از تجربه م بگم

بعد از ۵ ماه اقدام و باردار نشدن دکترم نوشت برام، چون هر دو لوله یکم انسداد داشت درد داشتم اما همکاری کردم کلا ۱۰ دقیقه طول کشید. یک ساعت قبلش شیاف دیکلوفناک زدم، دوتا نوافن خوردم بعد از صبحانه و یک کلرودیازپوکساید، بعد عکس از گاز استریل استفاده کردم برای پاکسازی. و هر دو لوله موقع عکس باز شد. خیلی خوبه به نظرم ارزش داره انجام دادنش و دردش در حد چند دقیقه س. اصلا استرس نداشته باشید.

نظرسنجی
منم انجام دادم ولی لوله ها از اول باز بودن برا شما چند شد

گفتن شنبه بیا ریپورتشو بگیر هزینه شو بده، حتما چون واسه شما باز بودن کمتر درد داشتید.همسرتون آزمایش اسپرم انجام داده؟ یا شما فولیکولاتون چک کردید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گفتن شنبه بیا ریپورتشو بگیر هزینه شو بده، حتما چون واسه شما باز بودن کمتر درد داشتید.همسرتون آزمایش ...

من اصلا درد حس نکردم چون بیهوش شدم کلا ده دقیقه طول کشید .

اره خودم خوبم فقط پلی کیستیک هستم ک دارو میگیرم و منظم هستم و کلی مکمل مقوی تخمدان و .. میخورم 

همسرم کمی ضعیفه این طور نیست ک بگم اصلا قدرت باروری ندار

۵۰٫۵۰هستند ایشون ک بعد از اون آزمایش ،کلی دارو گرفتن مثل کیوتن ژل رویال پور اینوفیک

من مامان میشم ☺️💪

خب خیلی عالیه انشالله حتما نتيجه میگیرید عزيزم

نتیجه نمی‌گیریم متاسفانه 

فکر کنم دکتر کنم باید بریم آی وی اف ،البته بعد دوماه ک ماه تموم شد🥰🥲

من مامان میشم ☺️💪

نتیجه نمی‌گیریم متاسفانه فکر کنم دکتر کنم باید بریم آی وی اف ،البته بعد دوماه ک ماه تموم شد🥰🥲

من تنبلی ندارم فولیکولامم بد نیست همسرم ام اسپرماش عالی نیست ولی داره دارو مصرف میکنه خودمم که چسبندگی شدید داشتم هر دوطرف باز شد امروز ولی اثر شیاف رفت دردم شروع شد هنوز درد دارم، حس اسپاسم شدید و گرفتگی. تنبلی با دارو درست میشه البته چند سالتونه؟