2777
2789

من چندسال پیش از روی پله ها افتادم و به شدت کمرم و زانو هام درد میکرد تا چند ماه نمیتونستم درست حسابی راه برم به همسرم گفتم منو ببر دکتر گفت خوب میشی دکتر همش چرته پای گاو و گوسفند و مرغ بخور دیدم به فکر من نیست خودم از پولایی که مثلاً فلان چیز خریدم برای بچه ها برای خونه از شوهرم پول گرفته بودم جمع کرده بودم کوچولو کوچولو طلا خریده بودم بردم فروختم رفتم دکتر ام ار ای دادم و رفتم فیزیوتراپی و آب درمانی خدارو شکر خیلی بهتر شدم عالی شدم ولی بازم همسرم کلی باهام دعوا کرد پول از کجا آوردی که رفتی برای چی رفتی دکتر بهم نگفتی چرا فیزیوتراپی رفتی منم الکی گفتم از مادرم قرض کردم که بیشتر ناراحت شد قرضش و کی میده گفتم خدا بزرگه تو نده که خاطر جمع شد و ولم کرد.. آره دوستان طلا دارید بفروشید دندان درد دارید مشکلات جسمانی دارید خرج خودتون کنید هیچ کس به غیر از خودتون به درد شما نمیخوره هییییییچ کس...

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر شما بی نهایت حیوونه

من دیگه ب شوهرم میگم به درد نخوره  دربرابر اینجور مردا پادشاهه

بگو مرد احمق زنت درد بکشه ک خودت از زندگی می افتی کی کارای همین خونه خراب شدت بکنه اخه

حق گفتی من سه ساله بخاطر کثافت کاری های شوهرم دستم لمس شده دکتر نمی‌بره پول نمیده که هیچ یه روز بچه هارو نگه نمیداره من خبرم برم دکتر اینجام هیچکسی رو ندارم میترسم ام اسی چیزی باشه 

خدا لعنتش کنه یعنی چی من اگه بگم دندونم درد می‌کنه شوهرم از زیر سنگ پول پیدا می‌کنه میگه برو درست کن حتی اگه خودش دندون خراب داشته باشه بارها پیش اومده 

واقعا بهترین کاروکردی آفرین بهت 

بله دقیقا همین برای همین میگم لطفاً دخترا مستقل بشید به استقلال مالی ،فکری و رفتاری برسید بعد ازدواج

وقتی اجازه کار نمیده مجبورم از خودش بردارم حتی بعضی وقتا از کارتش به کارتم میزنم یواشکی حذف میکنم پیامکاش و پول داره ادعای دوست داشتن میکنه ولی هیچی نمیده بهم فقط زبونی دوستم داره 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️