2777
2789
عنوان

اگه یه هفته باشه رفتین قهر بعد

96 بازدید | 13 پست

یعنی قهرنه هاا

شوهرت توهین کنه هی اذیت کنه ازار روحی ببینی

هی بگه برو خونه بابات

بعدم شما مجبور بشین برین 

یک هفته بگذره خونواده شوهر اصلا  یبارم زنگ نزنن بهت چرا رفتی چی شده

فقط خودش بعد سه چهارروز زنگ بزنه خونتون بگه مقصره وفلان

توقع ندارین لااقل یه زنگ بزنن بهت

حس میکنم از خداشونه نباشم یابدشون میاد ازم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرتون گفته برو خونه بابات یا شما آنقدر گفتی که اینجوری واکنش نشون داده ،اگه توی هر بحثی میگه برو خونه بابات به نظرم آدم نرمالی نیست اول اینکه بهتره کاری نکنید که بهتون توهین بشه اگه از چیزی ناراحتید با لحن آروم بیان کنید رفتار با مردها خیلی آسونه فقط باید سیاست داشته باشید و اینکه  هرچقدر هم می‌گفت شما نباید می‌رفتین چرا؟یک اینکه خانواده ها نباید در جریان قرار بگیرن مگر اینکه بخواین جدا شین چون حرمت ها بین همسرتون و خانوادتون شکسته میشه دوم اینکه با اینکار ایشون رو داری بد عادت می‌کنی و رفتن شما براش عادی میشه و همچنین باعث خوشحالی بقیه میشین

میدونم درست نیست ولی نمیدونم چرا میشه دلیلشو بگی البته من مجردم🤣😁💃

چرا باید ترک کرد؟

تو خانم اون خونه ای 

ترک کردن خونه فقط به نفع مرده 

ترک خونه تبعات زیادی داره 

اولیش سرد شدن زندگیه 

چرا باید ترک کرد؟تو خانم اون خونه ای ترک کردن خونه فقط به نفع مرده ترک خونه تبعات زیادی داره اولیش س ...

آها مرسی آخه تجربه ای نداشتم چون بعضیا میگن مرد اینطوری به خودش میاد و... پرسیدم

دخترا هیچ وقت خونه رو ترک نکنید موقع عصبانیت

حتی بافحش وتوهین شنیدن

اذیت میکرد وگرنه اینقدرتحمل کزدم موهای سرم ریختن

هرروز سردرد دارم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

حس میکنم خواستم دخالت نکننحتما برگرد ولی قبلش جدی باهاش حرف بزن

دخالتای زیر پوستی دارن

خیلی ماهرانه وباسیاست

باپنبه سرمیبرن

حرف یادش میدن

کاش اونام نبود 

شوهرتون گفته برو خونه بابات یا شما آنقدر گفتی که اینجوری واکنش نشون داده ،اگه توی هر بحثی میگه برو خ ...

باهربحثی میگه برو

خسته باشم بخوابم میگه اگه اومدی بخوابی بروخونه بابات

ازاینجور حرفایمزخرف

یا برو کار کن بیکارنشتنی خونه میخوری میخوابی😔

درجریان؟ اینا درجریان هستن هرچی باشه میگه

ولی من روب جنون رسوند اخر گفتم اذیتم بعد ده سال

نرمال نیست

همش طعنه وتوهین

محبتم داره اما برای زیر شکمش

ک اونم دیگه برام سخت شده حالم بدمیشه میاد سمتم

سرد شدم

خسته شدم از ملاحظه کاری

همش استرس دارم اینو بگم اینو بخوام شر نشه بحث نشه

از بس هرچی خواستم گفته نه دیگه هیچی نمیگم

مریض باشمم نمیگم

راه برگشت ندارم

خونواده حمایت نمیکنن

حمایت عاطفی منظورمه بیشتر

چون اونجام محیط ارامی نیست

اینم اینارو دیده بدترپررو شده

باید خودت رو قوی کنی 

از لحاظ روحی از لحاظ مالی در حد توان 

بعدش هم حالا که زنگ زده گفته خودش مقصره 

به مدل خودتون بهش بگو میام خونه ولی قبلش بهش بگو باید با هم حرف بزنیم 

پارک،کافه هر جا که راحتید دوتایی 

خونه ترجیحا نه 

باهاش با لحن جدی و قاطع ولی آروم صحبت کن و بگو دیگه نگه برو خونه بابات

بهش بگو تو تکیه گاه منی 

ببین چه حالی میشم وقتی تکیه گاهم اینطوری میگه 

کلاس شرکت کن ، مطالعه کن 

زندگی یادگرفتنیه، صبر میخواد همراه با تلاش و گذشت 

باید خودت رو قوی کنی از لحاظ روحی از لحاظ مالی در حد توان بعدش هم حالا که زنگ زده گفته خودش مقصره به ...

خودش نه میگه 

منو مقصرمیدونه

همیشه

حرفم نمیزنه میگه من مشکلی ندارم حرف بزنم ک چی

خسته ام😔دیگه نمیکشم

چقدر تلاش کنم زندگی خوب بشه یک دست صدانداره

بارها بهش اینارو گفتم دیکه نگو برو 

اما بازمیگه

شرایط جدا شدن نداری؟

نه😔😔