2777
2789
عنوان

چجوری تو خوابگاه 4ماه دووم بیارم

126 بازدید | 10 پست

4ماه نمیتونم برم خونمون کلا آنقدر هزینه رفت و آمدم زیاده و راه طولانی نمیتونم برم و بیام با هیچکی دوست نیستم خیر سرم ترم 4ام برم اونجا یاد اذیتایی که خانوادم و کردم میفتم چون افسردگی دارم هیچ دوستی ندارم حوصلم می‌ره باید یه چادر بکشم دور تختم تنها غذا بپزم و همش بخوابم که بیدار نشم حوصلم بره و غصه بخرم نمی دونم چیکار کنم اونجا هم شهر کوچیکیه و هیچی نداره هزینه هامم بالاست چه جوری خودمو سرگرم کنم مدام اونجا یاد گذشته و حسرت میخورم و حسرت یه خواستگارمو که خیلی خوب بود و بچگی کردم چن سال پیش رد کردم خیلی آدم مریض و افسرده ایم

حالم خوب نیست میشه برای جور شدن کارام دعا کنی 

بقول ارسطو نسل جدید چی میخوان چرا اینجوری شدید 

ما بهترین روزای زندگیمون تو خوابگاه گذشت انقد میگفتیم میخندیدیم میدیدیم ۶ صبحه هنوز نخوابیدیم الانم دلم لک زده برا اون شبا ، دهه هفتادی بودیم 

🤍🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یهنی انقدررررر هزینه کرایه زیاده که نمیری خونتون؟ شمال به جنوب هم باشه بازم بنظرم بری پیش خانوادت به ...

شمال به جنوبه اتفاقا 5میلیون هر رفت آمد 

عزیزم باچندنفردوست شوهم حوصلت سرنمیره هم افسردگی‌ت برطرف میشهازاین موقعیت استفاده کن حالت رو خوب کن

نمیتونم با هیچکی دوست شم به خدا انگار دوستی قسمته که قسمت من نیست 

خودتو مجبور کن عادت های غلطت و عوض کنی برو سمت بقیه حتی اگر برات سخته باهاشون دوست شو دانشگاه کلاس میزارن اونارو شرکت کن ..همه توی گذشتشون چیزایی هست که حسرت بخورن اگر بخوای به اونا اهمیت بدی تمام زندگیت درحال حسرت خوردنی پس بی خیال شو من خودم خواستگار داشتم که الان شده شهردارشهرمون گذشته ها گذشته معلوم نیست با اونم چه آینده ای داشتم