4ماه نمیتونم برم خونمون کلا آنقدر هزینه رفت و آمدم زیاده و راه طولانی نمیتونم برم و بیام با هیچکی دوست نیستم خیر سرم ترم 4ام برم اونجا یاد اذیتایی که خانوادم و کردم میفتم چون افسردگی دارم هیچ دوستی ندارم حوصلم میره باید یه چادر بکشم دور تختم تنها غذا بپزم و همش بخوابم که بیدار نشم حوصلم بره و غصه بخرم نمی دونم چیکار کنم اونجا هم شهر کوچیکیه و هیچی نداره هزینه هامم بالاست چه جوری خودمو سرگرم کنم مدام اونجا یاد گذشته و حسرت میخورم و حسرت یه خواستگارمو که خیلی خوب بود و بچگی کردم چن سال پیش رد کردم خیلی آدم مریض و افسرده ایم
خدارو شکر کن که موقعیتشو داری درس بخونی این برا خیلیا حسرته بعدم اونجا دوست پیدا کن خودتو تو جمع جا کن ی گوشه نشین خودتو افسرده کن لذت ببر از این دوران
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خودتو مجبور کن عادت های غلطت و عوض کنی برو سمت بقیه حتی اگر برات سخته باهاشون دوست شو دانشگاه کلاس میزارن اونارو شرکت کن ..همه توی گذشتشون چیزایی هست که حسرت بخورن اگر بخوای به اونا اهمیت بدی تمام زندگیت درحال حسرت خوردنی پس بی خیال شو من خودم خواستگار داشتم که الان شده شهردارشهرمون گذشته ها گذشته معلوم نیست با اونم چه آینده ای داشتم