2777
2789
عنوان

سرویس پلاسکو چه رنگیش❓🤍💮

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگ جهزیه و وسایل غالب آشپزخونه رو بگی، میتونیم بگیم چه رنگی خوبه

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

سفید هیچ وقت دمده نمیشه اره صورتی پاستیلی

سفید لک نمیشه عزیزم؟ 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
رنگ جهزیه و وسایل غالب آشپزخونه رو بگی، میتونیم بگیم چه رنگی خوبه

وسایل اشپزخونم سیلوره 

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

درستع

سخت نکیر بابا پلاستیکه .من بیشتر گلبهی رنگ .البته من‌تازه عروس نیستم ولی هر چی عوض کردم یا گلبهیه یا یه رنگ که اسمشو نمیدونم نه بنفشه نه کالباسیه زیاد دیدم ولی تو پلاسکوها

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

سخت نکیر بابا پلاستیکه .من بیشتر گلبهی رنگ .البته من‌تازه عروس نیستم ولی هر چی عوض کردم یا گلبهیه یا ...

دیگه صورتی پاستیلی و کالباسی بیش از حد خز شده همه دارنش همین مرددم کرده

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

سرویس نخر 

تک تک برو بخر ارزون تر درمیاد و کاراییش هم بیشتره 

سرویس تا سرش هم حساب میکنن!

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

وسایل اشپزخونم سیلوره

پس همون طوسی خوبه یا سفید یا مشکی. 

رنگی برندار. 

یعنی حقیقت من خودم خوشم نمیاد، دوست دارم خیلی رنگ های مختلف نباشه. 

سه تا رنگی که گفتم خنثی هستن و حس شلوغی نمیدن

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

سرویس نخر تک تک برو بخر ارزون تر درمیاد و کاراییش هم بیشتره سرویس تا سرش هم حساب میکنن!

ممنونم از پیشنهادت 💚

پس همون طوسی خوبه یا سفید یا مشکی. رنگی برندار. یعنی حقیقت من خودم خوشم نمیاد، دوست دارم خیلی رنگ ها ...

قربون شما ...

چشم ممنونم از کمکت🤍