2777
2789
عنوان

شما بودید به روی شوهرتون میاوردید

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 27 پست

کار خوبی کردی ؟ رفتارشون زشته ولی به نظرم ناراحت نشو از برخوردشون و منتظر دعوتشون نباش . تو زندگی خودت خوش باش.بچه ت هم که به دنیا بیاد سرگرمش میشی کمتر به این مسائل فکر می کنی.

تو دانی و عالمی سراسر دانند گر از تو خموشم از فراموشی نیست!
خوب همونی شده که تو میخوای کاری به کارت ندارن برا چی میخوای بحث باز کنی دوباره بیفته گردنت شرایط از ...

به نظرت این بی احترامی نیست؟فک نمیکنن که کودنم؟ ۱۰۰ درصد که همین روش رو ادامه میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار خوبی کردی ؟ رفتارشون زشته ولی به نظرم ناراحت نشو از برخوردشون و منتظر دعوتشون نباش . تو زندگی خو ...

من‌منتظر دعوت نیستم فقط حس میکنم که این دیگه خیلی بی احترامی و فک میکنن که من متوجه نمیشم😐

من باشم خنده خنوه به شوهرم میگم و دیگه به هیچ وجه انجا کاری نمیکنم مگه اینکه همه پاشن کمک کنند منم ی ...

مشکل همینجاست دیگه که هیچکی پا نمیشد الانم سر یه سینی چایی ریختن ۱۰ نفر بهم‌ میگن پاشو پاشو😂😂😂😂

به شوهرت بگو تا کار میکردم دعوت بودم الان که منافعی ندارم منو خط کشیدن ،جات باشم نمیزارم شوهرمم بره ،همون دخترا و داماداش که میرن میخورن خودشونم خرید کنن

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
موندم شوهرت چدا قبول میکنه تنهایی بره بعدم خرید کنه همه بوخورن

بچه آخره و به شدت وابسته و میدونه که اگه خودش نکنه هیچکس دیگه کاری انجام نمیده و کار پدر و مادرش زمین میمونه

بچه آخره و به شدت وابسته و میدونه که اگه خودش نکنه هیچکس دیگه کاری انجام نمیده و کار پدر و مادرش زمی ...

شوهر منم بچه پسر اول همه کارا پدرش مادرش گردن اینه ولی خدایی خرید بزور براشون میبره قبول نمیکنن میگن خودت زن بچه داری 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
شوهر منم بچه پسر اول همه کارا پدرش مادرش گردن اینه ولی خدایی خرید بزور براشون میبره قبول نمیکنن میگن ...

من زیاد تو این قضیه ورود نکردم ولی شوهرم میگه پول خریداشونو  میدن و بیشتر بخاطر ماشین و حمل و نقل ازش استفاده میکنن

مشکل همینجاست دیگه که هیچکی پا نمیشد الانم سر یه سینی چایی ریختن ۱۰ نفر بهم‌ میگن پاشو پاشو😂😂😂😂

وا

😂 

اصلا از جات تکون نخور

حرفی هم زدند بگو یعنی این همه ادم یکی نمیتونه پا بشه که از ی زن حامله انتظار دارین!؟ 

با تعجب هم بگو

بعد زایمانت هم همینطور

ولی گوشی و بده دست شوهرت که ببین تا کار میکردم مامونی دعوتمون میکردن الان فقط برای خریدهاشون میگن بیا و فقط برای کارهاشون ما رو میخوان 

که بعد زایمان کوکش نکنند و اذیتت کنند

بد عاتشون کردی میخاستی عروس خوبه باشی 

اصلا دیگه دست ب هیچ کاری نزن تنهایی اگه همه عروسا دخترا پاشدن کاری کردن تو هم پاشو وگرنه از سر جات تکون نخور 

به نظرت این بی احترامی نیست؟فک نمیکنن که کودنم؟ ۱۰۰ درصد که همین روش رو ادامه میدم

مهم نیست اونا چه فکری میکنن مهم اینه به خواستت برسی ول کن بابا 

همون یه شامم نرو ، بعده شام برو یجوری رفع تکلیف بشه فقط

بچه بیاد وقت سر خاروندن نداری حوصله داری با اوناهم دربیفتی 

🤍🌱
من زیاد تو این قضیه ورود نکردم ولی شوهرم میگه پول خریداشونو میدن و بیشتر بخاطر ماشین و حمل و نقل از ...

باز خوبه پس میدن اخه زور یکی خرید کنه همه بیان بخورن باز اگه پدر مادر تنها بخورن حرص نداره