2777
2789
عنوان

بمونم پشت کنکور یا برم پیراپزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 54 پست
از الان حتما شروع کن بنظرم منم کردم فقط اینکه حتما آزمون حضوری برو مشاور هم با اینکه قیمتاشون بالاست ...

منتظر رتبه هستم اصلا نمیدونم چی در انتظارمه

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره چطور خونده باشیاز کلاس چندم شروع کرده باشیمستمر میخوندیاگه درست نخوندی یا میدونی مسیرت اش ...

کلا اگه باید ترمیم بده خیلی سخته 

این میخواد از پیرا بره پزشکی عادیش هم سخته

میگه رشته خاصی تو نظرش نیست

همین اشناها که میگن حیفه فردا قبول نشه مسخرش میکنن

درضمن کی گفته هر کی درسشخوب باشه قراره کنکور حتما قبول بشه؟؟؟؟ کنکور با درس فرق داره ،،،،،، پیراپزشکی خودش ارزوی خیلیهایه

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

کلا اگه باید ترمیم بده خیلی سخته این میخواد از پیرا بره پزشکی عادیش هم سختهمیگه رشته خاصی تو نظرش نی ...

ینی چی کنکور با درس فرق داره

برا کنکورم باید درس بخونه دیگه بهش الهام که نمیشه سر جلسه

ینی چی کنکور با درس فرق دارهبرا کنکورم باید درس بخونه دیگه بهش الهام که نمیشه سر جلسه

خیلی ها تشریحی شون عالیه  درسشون همیشه خوب بوده

ولی برا کنکور همش با همه و تستیه یا نمیخونن یا نمیتونن بخونن یا روش خوندن رو نمیدونن یا وسط راه کم میارن

بخاطر همین ممکنه یکی تو کتکور بهتر باشه یا تو درس 

البته اکثریت احتمالا تو هر دو متناسبن

باید ببینه ایا میتونه این همه حجم درسی و دوباه تحمل کنه یا نه، البته الان کنکور عمومی ها حف شده و حجم کنکور کمتر شده هرچند تخصصی ها سخت تره

اگه ترمیم لازم باشه اونا یه دونه امتحانشش خراب کنه ممکنه تراز و نتیجه کنکورش خراب بشه

خیلی ها تشریحی شون عالیه درسشون همیشه خوب بودهولی برا کنکور همش با همه و تستیه یا نمیخونن یا نمیتون ...

اینو از نت کپی کردم این سوال رو جستجو زدم ایا هر کسی درسش خوب باشد در کنکور موفق می شود؟

این جواب اومد

دانش‌آموزان باید با رویکرد درست و اصولی درس بخوانند و فقط به دانش تئوری اکتفا نکنند، بلکه با شرکت در آزمون‌های آزمایشی، زمان پاسخ‌دهی به سؤالات را مدیریت کنند و نقاط ضعف و قوت خود را بشناسند. 

چرا فقط درس خوب کافی نیست؟   

• مهارت تست‌زنی: 
    ماهیت سؤالات کنکور با سؤالات مدرسه متفاوت است و تسلط بر مباحث تستی، نکته‌برداری و مهارت تست‌زنی برای موفقیت در آن ضروری است. 
  •  
  • برنامه‌ریزی و استراتژی: 
    برنامه‌ریزی درسی اصولی و داشتن یک استراتژی مناسب برای کنکور، حتی برای دانش‌آموزان با پایه‌های علمی ضعیف‌تر، می‌تواند بسیار مؤثر باشد. 
  •  
  • مدیریت استرس: 
    استرس و نگرانی می‌تواند روند موفقیت را مختل کند، بنابراین مدیریت استرس و نساختن غول از کنکور در موفقیت نقش دارد. 
  •  
  • عدم اتکای صرف به کتاب درسی: 
    کتاب‌های درسی منابع اصلی هستند، اما به تنهایی برای کسب رتبه برتر کافی نیستند. استفاده از منابع کمک‌آموزشی و تست‌زنی در کنار مطالعه‌ی کتاب درسی، لازم است. 
  •  
  • تقویت نقاط ضعف: 
    هر دانش‌آموز ممکن است در برخی دروس ضعیف‌تر باشد. باید این نقاط ضعف را شناسایی و برای تقویت آن‌ها تلاش کرد، به جای اینکه تمام تمرکز را بر یک درس گذاشت. 
  •  

خیلی ها تشریحی شون عالیه درسشون همیشه خوب بودهولی برا کنکور همش با همه و تستیه یا نمیخونن یا نمیتون ...

اره خب اینارو قبول دارم کلا راهو روش خیلی موثره تو کنکور ولی در کنارش تلاش زیاااد میخواد

بستگی داره چطور خونده باشیاز کلاس چندم شروع کرده باشیمستمر میخوندیاگه درست نخوندی یا میدونی مسیرت اش ...

راستش من امسال بد نخوندم 

ولی قبل کنکور اردیبهشت ماه یه مشکلی برام پیش اومد خیلی از لحاظ روحی بهم ریختم 

تا کنکور تیر خودمو یکم جمع کردم به خاطر همین کنکور تیرم‌ ترازم ۴۰۰ تا رفت بالاتر 

خودم خیلی میترسم بمونم پشت میترسم نتونم از طرفی هم میترسم انتخاب رشته کنم پشیمون بشم 

دقیقا سال بعد شرایط خیلی سخته برای ترمیم و معدل 😞