یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من کارمند دولتم یعنی دولتیه ولی حقوقم حدود ۱۶ هست از مزایاش اینه صبح تا ظهر سرکاری بقیه تایمت ازادی ولی شغل ازاد تعطیلی نداره بعد هم تو این مملکت همش تعطیلی هست و کارمندای دولت تعطیل میشن ولی از لخاظ درامد برای من هیچ پیشرفتی نداره و من دنبال شغل دومم
مامان من معتقده دبیری و معلمی بهترین شغل واسه خانومههرچند خودمم دوست داشتم اما بعضی از اطرافیانم نذا ...
الان چی میخونی
آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو
پزشکینگو فرهنگیان کجا و این کجا چون بالاخره ادم یه سری علایق و استعدادم داره. من توی تدریس استعداد خ ...
به هر حال خوش به حالت که نذاشتن بری
اطرافیان من همه دست به یکی کردن منو انداختن تو دام فرهنگیان
آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو
باور کن بد نیست. شما هم فکر کنم رشتت انسانیه پس بهترین چیز توی رشته خودتو رفتی حداقل از نظر من
آره انسانیم بیشتر واسه مسئله ی حجابش نگرانم شنیدم خیلی سختگیری میکنن حتی واسه زیر چادر
آره انسانیم بیشتر واسه مسئله ی حجابش نگرانم شنیدم خیلی سختگیری میکنن حتی واسه زیر چادر
حس میکنم بیش از حد اغراقه بالاخره دوستای خودم فرهنگیان بودن تا این حدم نیست تا خودت مطمئن نشی نمیتونی بگی. مگه ما معلمای بی چادر نداشتیم؟نهایتا دانشگاهو تحمل میکنی فقط
حس میکنم بیش از حد اغراقه بالاخره دوستای خودم فرهنگیان بودن تا این حدم نیست تا خودت مطمئن نشی نمیتون ...
منم هنوز نمیدونم چیه ولی از این ور و اونور شنیدم یختگیری زیاده واقعا زده شدم خدا به دادم برسه
منم هنوز نمیدونم چیه ولی از این ور و اونور شنیدم یختگیری زیاده واقعا زده شدم خدا به دادم برسه
خب عزیزم منطقی فکر کن معلمای خودت همشون که چادری نبودن یعنی حداقل بعد فارغ التحصیلی راحتی. حین فارغ التحصیلی هم اگر متناسب با چیزی که میخوان باشه زیاد گیر نمیدن
بیشتر به علاقت فکر کن ببین رشته رو دوست داری یا نه به خاطر حرف بقیه زده نشو