2777
2789
عنوان

می‌خوام کنکور تجربی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 22 پست
خب چیا باید بخونم نیاز همه درس ها رو امتحان بدم حجم اون چهار تا کتاب تجربی در چه سطح هس

باید از دهم اول پایه ات رو قوی کن 

از برنامه الا میتونی کمک بگیری 

تو تلگرام سرچ کن تاملند و کلاسینو  فیلم های رایگان اسناد های برتر رو نگاه کن

اگه هم نمیتونی کتاب تست بگیری میتونی بازم تو تلگرام پی دی اف هاش رو گیر بیاری

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

اگه کسی  پشت بود و میخواست تازه شروع کنه (تجربی)خوشحال میشم بیاد باهم بخونیم و گزارش بدیم و ... 

https://t.me/+EBoT37jsWo85ZmU0 لینک گپ رقابتی پشت کنکوری های تجربی 🎀🫶🏻اگر هر شب گزارش کار می‌فرستید خوشحال میشم کنارمون باشید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین از تجربی میشه رفت انسانی ولی از انسانی نمیشه رفت تحربی

ماهیت درسها کاملا با انسانی متفاوت هست، و سخت تر هست، مگر کسی که انسانی در حد رتبه ۲ رقمی یا ۳ رقمی بوده بتونه تجربی کاری از پیش ببره

انسانی اکثریت درسها حفظی هستند ولی تجربی فرمولی و مفهومی ان

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

ببین از تجربی میشه رفت انسانی ولی از انسانی نمیشه رفت تحربیماهیت درسها کاملا با انسانی متفاوت هست، و ...

من خون تو را نمی ریزم ولی تو را می کشم چگونه

تقطیع کن

ای ساربان آهسته ران کارام جانم می رود

وان دل که با خود داشتم با داستانم می رود

بحر هم بگو

لیبرالیسم

کمونیسم

مارکسیسم

سوسیالیسم

دموکراسی

جمهوری

انسان های اولیه

تمدن

حکومت ها مهاجر آریایی

دوران باستان

خدا رو ثابت کن

سلسله علل

دیگه نبینم بگی انسانی آسونه همه رشته ها سختی های خودشون دارن مگه شما از ازل بلد بودید تو یه سال بهتون یاد دادن نابغه نیستید که این غرور مسخره برا چیه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

من خون تو را نمی ریزم ولی تو را می کشم چگونهتقطیع کنای ساربان آهسته ران کارام جانم می رودوان دل که ب ...

من خودم رتبه ۷۰۰ کنکور انسانی ام، دانشگاه رفتم درسمم تموم کردم اومدمم سرکار، دبیر فلسفه ام

اول رشته ام تجربی بود بعد اومدم انسانی

موفق و موید باشید

من خودم رتبه ۷۰۰ کنکور انسانی ام، دانشگاه رفتم درسمم تموم کردم اومدمم سرکار، دبیر فلسفه اماول رشته ا ...

بهم حق بده شما فقط استعدادت تو انسانی بود وگرنه من کسایی رو دیدم که از تجربی اومدن انسانی الان میگن اشتباه کردن و برعکس این بخاطر سختی نیس به خاطر سبک پردازش افراد هی

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بهم حق بده شما فقط استعدادت تو انسانی بود وگرنه من کسایی رو دیدم که از تجربی اومدن انسانی الان میگن ...

من فقط خواستم چشمتون رو به حقایق باز کنم والا تصمیم گیرنده خودتون هستید و من از کل توانایی شما خبر ندارم 

ان شالله که موفق باشید