2777
2789
عنوان

خانما بچه متولد سال نودونه چهاربیستودو چندسالش میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 108 پست
جان

ممنونم ازتون 

دختر من ۱۸ مهر ۱۳۹۹ متولد شده ، امسال می‌ره پیش یا سال دیگه ؟ آخه شنیدم تا آخر مهر نیمه اولی حساب میشن

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیمه اول باید یکسال زودتر بره ها من گیج شدم یکی میگه اول یکی میگه پیش دو..اینجا که چندنفرگفتن باید ب ...

عزیزم گفتم بهت نیمه دومی ها همراه نیمه اولی های سال بعد هستن 

الان از مهر تا اسفند ۹۸ هم بازم پیش دبستانین امسال

شیش ماه اول ۹۸ و شیش ماه دوم ۹۷ میشن اولی

شما که ۹۹ هست دخترتون قطعا امسال پیش دبستانیه من همین دیروز برای ثبت نام رفتم بعضی بچه ها متولد ابان ۹۸ بودن پیش دبستان ثبت نام شدن

.

اگر داشته باشه مدرسه اش اره دیگه میتونی . ولی حتما برو پیگیری کن .یه وقت کسی تشویقت نکنه که بچه رو ...

بخدا چقدرم زجر کشیدم بابت پولش رفتم آموزش پرورش وتادیشب نمی‌فهمیدم یکی اینجاگف بچت چندسالشه تازه شده هفت گفتم نه تازه شده شش گف یجادیگه گفتی چهارتودروغگویی خاستم بیام بپرسم که خوب کردم بخداراحتم کردین این پیش دبستانی رو هم میتونم نزارم دیگه ؟

ممنونم ازتون دختر من ۱۸ مهر ۱۳۹۹ متولد شده ، امسال می‌ره پیش یا سال دیگه ؟ آخه شنیدم تا آخر مهر نیمه ...

والا منم نمی‌دونم به من ایناگفتن چون بچت نیمه اول باید شش سال شد بره اول منم فک میکردم وارد شش سال شده

بخدا چقدرم زجر کشیدم بابت پولش رفتم آموزش پرورش وتادیشب نمی‌فهمیدم یکی اینجاگف بچت چندسالشه تازه شده ...

اره میتونی ولی خیلی خیلی حیفه اگر امسال بره سال دیگه واسه کلاس اول راحتی . اگر نره سال بعد بچه هایی که رفتن کامل با فضای مدرسه اشنان بچه تو تازه اول بسم الله میخواد ببینه مدرسه چیه زنگ تفریح یعی چی اجازه کی باید بگیره همه اینا .... گناه دارهر

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ممنونم ازتون دختر من ۱۸ مهر ۱۳۹۹ متولد شده ، امسال می‌ره پیش یا سال دیگه ؟ آخه شنیدم تا آخر مهر نیمه ...

نه سال دیگه میره پیش تا اونجایی من میدونم تا آخر شهریور نیمه اولی حساب میشن

والا منم نمی‌دونم به من ایناگفتن چون بچت نیمه اول باید شش سال شد بره اول منم فک میکردم وارد شش سال ش ...

امسال می ره پیش دبستانی ، چون نیمه اوله ، دختر من نیمه دومیه ، سال دیگه میره پیش دبستان ، ولی چون شنیدم تا آخر مهر نیمه اول حساب میشه شک کردم گفتم بپرسم ببینم کسی چیزی می دونه یا نه ، مدیر پیش دبستانی هم میخواسته از اداره بپرسه الان ۳ هفته شده ، بی وجود پیام دادم بهش جواب نداده زنگ میزنم جواب نمیده😬😬

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊