2777
2789
عنوان

تازه عروسم این خوبه برا مهمونا خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 48 پست
اونا با میرزا قاسمی جور در میاد؟؟؟

من همیشه همینجوری درست میکنم لقمه ای و شیکن قشنگ هرکسی چندتا برمیداره میخوره خوشگلم هست

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا با میرزا قاسمی جور در میاد؟؟؟

چرا به جای میرزا قاسمی کشک بادمجون درست نمیکنی،هم خوشگلتره،هم به عنوان پیش غذا همه پسندتر از میرزا قاسمی هست،پایه هردو هم بادمجونه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
نمیرسم دیگ الان

توخونه مرغ داری؟

مهمونی برای ناهاره یا شام؟

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

نه منوت از نظرم خوب نیست.بجای میرزا قاسمی میتونستی کشک بادمجون بزاری که مجلسی تره.بجای قیمه میتونستی زرشک پلو مرغ بدی که بازم مجلسیه.سالاد سزارم با منو همخونی نداره بجاش میتونستی سالاد کاهو بزاری یا سالاد ماکارانی و اندونزی درکل منوت برای مهمونایی که میگی مهمن مناسب نیست اگه میتونی کلا عوضش کن

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
من همیشه همینجوری درست میکنم لقمه ای و شیکن قشنگ هرکسی چندتا برمیداره میخوره خوشگلم هست

اره قشنگن،اسمش نان تارت هست،نمکی برای میرزاقاسمی و کشک و بادمجون و الویه استفاده میشه ،تارت شیرین برای حلواس

منم همیشه میگیرم

نه منوت از نظرم خوب نیست.بجای میرزا قاسمی میتونستی کشک بادمجون بزاری که مجلسی تره.بجای قیمه میتونستی ...

دقیقا منم همین ها رو بهش گفتم،ولی مثل اینکه نمیتونه عوض کنه،شرایطش نداره

دقیقا منم همین ها رو بهش گفتم،ولی مثل اینکه نمیتونه عوض کنه،شرایطش نداره

ا ندیدم دیگه کامنتارو اما واقعا منو مشکل داره هرچقدرم پیش غذا و دسر اضافه بشه باز ضعفو نمیپوشونه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.