2777
2789
عنوان

تو عقدم شوهرم منو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 84 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پشیمون هم بود باز میشد فرصت داد بهش ولی فکر کن تو عقدی خونه مادرش بزنه و تا صبح کنارت بخوابه و دلجویی نکنه؟! دیگه تو خودت تا اخرشو بخون ،تو عقد رابطه کامل اشتباهه خیال مرد و راحت میکنید 

باکره نیستم... میترسم همه ب من انگ بزنن اصلا خانواده حامیی ندارم

😑 انگ چی محرم بودین..

هرچند اخلاق مضخرفشو دیدی حتی نباید شب خونسون میموندی چ برسه خودتو دراختیارش بذاری دختر...حالا عیبی نداره اتفاقیع ک افتاده کاریش نمیشه کرد.

منم تو عقد کتک خوردم کلی قسم خکرد که بعد عروسی درست میشه بعد عروسی هم درست نشد تا کلا رفتم از خونش و ...

بمن این‌طور نمیگ میگدبی احترامی کنی کتک میزنم... الان صب میخواستم ب  بابام بگم گفت باید خودمم باشم نمیخواسم اونم باشع... 

بنظرت این نبوده ک عصبی شه سر حرفم میگ من تو بب احترامی کنی بازم میزنم

بنظرم اگر رفتارش این بود اصلا شبو نباید خونه اشون میموندی.. همون موقع بر میگشتی خونه. تو عقد خونه خانواده همسر موندن اشتباه. بعدم حرفتو با لحن درست میگفتی ببینی جوابش چیه خب. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
واسه کلمه چسی ناراحت شد زد؟چ دیوانه بگو والا کلمه بدی نیس تو فرهنگ لغتم هستا.مرد قهرو ناز نازو بده پ ...

عین آدم رفتار نمیکنن انتظار دارن نازکتر از گل هم نشنون 

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 
بنظرم اگر رفتارش این بود اصلا شبو نباید خونه اشون میموندی.. همون موقع بر میگشتی خونه. تو عقد خونه خا ...

خانوادش بد میدونن بعد شام برم... بعد دوماه رفتم خونشون... میخواستم همونجا دعوامون شد پاشم ببام نذاشت هلم میداد همش ک بشین بشین

خانواده خودش میتونم جلوشو بگیرن؟ مثلا به مادرشوهرت بگی کاری نمیکنه؟

اینقدددد سفسطه گر خوبیه همه چیارو ب نفع خودش استفاده می‌کنه قطعا خانواده خوشدم طرفشن حتی خانواده من امیدی ندارم بگه حتی منو زده بیان دفاع کنن ازم

خانوادش بد میدونن بعد شام برم... بعد دوماه رفتم خونشون... میخواستم همونجا دعوامون شد پاشم ببام نذاشت ...

برین مشاوره

دنیای آدما وقتی خراب میشه که آدمای دروغگو نقش آدمای مهربون رو بازی میکنن💔