2777
2789
عنوان

دخل و خرج کیا باهم نمیخونه

174 بازدید | 26 پست

خسته شدم از اینکه هرچی پول میاد دستم باز کمه😭

شب مهمونی دعوتیم فامیلای شوهرم همه با کلاس لباسای جدید و گرون

کفشای ۴ تومنی

بعد من همش مجبورم قدیمی یا لباس ارزون بپوشم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته بعد مهمونیم یه مانتوی درست و حسابی ندارم بپوشم خدا رو شکر چادریم و مانتوم زیاد دیده نمیشه،

هر چی درمیاریم میره برا خرید لباسهای بچه ها ، سعی میکنم برا بچه ها لباس خوب بخرم چون حس میکنم اونا بیشتر از من تو چشم هستن

هرکس تو زندگی یچیزایی داره یه چیزایی نداره، دردهای شخصی برای هر کس جان فرسا هست، خودتو با هیچ کس مقایسه نکن من همه زندگیم دلم میخواست جای فلانی بودم که خونش ته شهره ولی بچه هاش خداروشکر الان برای خودشون کسی شدن، همیشه بینشون محبت بوده، شب تا شب تنشون نلرزیده رها کن بگو خدایا شکرت برامون راه باز کن شکر کن خدا بیشترش میکنه

هفته بعد مهمونیم یه مانتوی درست و حسابی ندارم بپوشم خدا رو شکر چادریم و مانتوم زیاد دیده نمیشه،هر چی ...

حالا من مانتوم خوبه برا عید خریدم

ولی مجلسی....😓😓

همینو میگم ک هرچی میخرم یچی باز لق میزنه

برای من اره ک ۱ تومنیشم بازور میخرم گرونه عزیزم

اون محدوده قیمت یه کفش ارزون قیمت اما برند محسوب میشه اینایی ما ما میگیریم مثلا ۵۰۰.۶۰۰ تومن طرحه

والا منم ندارم داشته باشمم انقدر به کفش نمیدم