2777
2789
عنوان

چقدر خرج خودتون میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لیزر اصلاح ابرو و صورت ماهی ۲ . ۳ بار اسنپ خوراکی و غدای بیرون باشگاه هرچندماه یبار محصول پوستی و ...

بخدا از اسنپ شانس آوردم  غذای بیرون که نگم برات 

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞

من خودم ناخن می‌کاشتم که برداشتم،باشگاه و پروتیین و مکملم مصرف میکنم ،لیزر میرفتم که دورش تموم شد،رنگ مو و بندم خودم انجام میدم کافه و رستورانم نه نمیریم خیلی وقته مگه گذری پیش بیاد .واقعا مثل سابق نمیشه هزینه کرد چون حقوق کفاف نمی‌ده اونم با بچه که خودش کلی خرج و کلاس داره که حتما در اولویته.ولی ناراضی نیستم خدارو شکر 

شغل شوهرت چیه؟ من یکی ازین کارا رو نمیکنم ولی بازم نمیرسیم ی خرید درست حسابی برای خونه بکنیم

دو شغلست اون بنده خدا هم تازه طلا فروشی زده کلی قسط داره حسابدار رسمی امضا داره هم هست ولی خب من هرکاری بکنم نمیتونم خودشم قبول کرد همینقدر هزینمه باشگاه و لیزر و دکتر و پدیکور و خودش میده مابقی شو خودم

من ماهی ی تومن از بابام میگیرمخرج نهار دانشگاه و خوراکی و جزوه چاپ کردن و پول رفت آمدمنه ناخون میکار ...

وای منم خرج دانشگاه دارم نگو اون سه ماه یبارررر

من خودم ناخن می‌کاشتم که برداشتم،باشگاه و پروتیین و مکملم مصرف میکنم ،لیزر میرفتم که دورش تموم شد،رن ...

اره عزیزم نمیشه آخه دلخوشیمون همیناس زنیم اخه

میدونم تا هست و مشکلی نداری ادامه بده چه عیب داره:)))

قربونت برم قطعا منم مثل خودتم بچه بیاد آدم مگه می‌تونه بگه نه الهی خدا به زندگی هموون برکت بده 

قربونت برم قطعا منم مثل خودتم بچه بیاد آدم مگه می‌تونه بگه نه الهی خدا به زندگی هموون برکت بده

انشالله سلامتی باشه اینام برا روحیه لازمه بلاخره افراد دلخوشیاشون فرق داره یکی مسافرت بیشتر خوشحالش میکنه یکی پس انداز یکیم رسیدگی به خودش مهم اینه خوشحال باشی پولم برا خرج کردنه ،امیدوارم جیب همه پر پول باشه و اونجور که دوس دارن خرج کنن.:)))