2777
2789
عنوان

لعنت بهت چت جی پی تی😕😕

176 بازدید | 12 پست

گفتم بهش دستور فسنجون خیلی عالی و خوشمزه بده

تو دستورش این بود که بعد اینکه گردو رو تفت دادی جدا دو قاشق رب گوجه رو تفت میدی و رب انار هم میریزی و بعد داخل گردو اضافه میکنی

حالا خورشتم روغن انداخته روغنش قرمزه

بعد رنگشم هنوز قهوه ای کمرنگه

یک ساعته هنوز گذاشتم بپزه امیدی هست بهش؟!

مهمون هم دارم خیرسرم😫😫😫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فسنجون اصلا رب گوجه نداره فقط رب اناره هیچجا حرفی از رب گوجه نزدن

از محبت تلخها شیرین شود وز محبت مسها زرین شوداز محبت دردها صافی شود وز محبت دردها شافی شوداز محبت خارها گل میشود وز محبت سرکه ها مل میشوداز محبت دار تختی میشود وز محبت بار تختی میشوداز محبت سجن گلشن میشود  بی محبت روضه گلخن میشوداز محبت نار نوری میشود وز محبت دیو حوری میشوداز محبت سنگ روغن میشود بی محبت موم آهن میشوداز محبت حزن شادی میشودوز محبت غول هادی میشوداز محبت نیش نوشی میشود وز محبت شیر موشی میشوداز محبت سقم صحت میشود وز محبت قهر رحمت میشوداز محبت مرده زنده میشود وز محبت شاه بنده میاز محبت مرده زنده میشودوز محبت شاه بنده می شوداز محبت گردد او محبوب حق گرچه طالب بود شد مطلوب حق

برای غذای فوق ایرانی از چت جیبی تی کمک خواسی؟؟؟؟

چی حالیشه اون

باید میومدی تاپیکا نینی سایتو چک میکردی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

شما گفتی منم رفتم ازش دستور فسنجون پرسیدم به من نگفت رب گوجه بریز 😁

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

بعضی شهر ها رب گوجه میزنن من دیدم،

ولی ما شمالیا اصلا رب گوجه نمیزنیم،

ببین اگه تازه گذاشتی بپزه رنگش روشن هست بعد که خوب پخت رنگش تیره تر میشه،یا اگه رب انار کم زدی بخاطر همینه رنگش روشنه

تبعیض قائل شد😄😄 این عکس

چت جی پی تی بعضی وقتا کلا اشتباه میگه یه بار من سوال پرسیدم اشتباه جواب داد بعد که بهش گفتم عذرخواهی کرد که اشتباه جواب داده شمام برو بهش بگو ببین چی جواب میده 😁😂 طرز تهیه هم با دستوری که به شما داده فرق میکنه 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)