2777
2789
عنوان

من منظوري نداشتم

341 بازدید | 18 پست

كلمه داهاتي رو از ي لحاظ ديگه گفتم ..منظورم به كسايي ك ساكن روستا هستن نبود

نميدونم چجوري بگم.. از كسايي ك روستا سكونت دارن و بهشون شايد برخورده معذرت ميخام...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا و کدام تاپیک؟ 2/5

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

عیبی نداره خودت و ناراحت نکن .خیلیها بر حسب عادت این کلمه رو میگن و اصلانم منظوری ندارن.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

كاش همه مثل شما بودن  اولا شهامت عذرخواهي داشتين  دوم هم برخوردتون با معلمهاي اخلاقي كه ...

قربون شما... 

من دوست ندارم كسي بي دليل ازم ناراحت شه...هر چند همو نشناسيم... چون واقعا بي هيچ قصدي اون حرف ب زبونم اومد..و چون شوهرم خيييلي تو ذوقش خورد اعصابم خورد شد☹️

خیلی ماهی عزیزم منم دهاتیم و با افتخار میگم تا اخر عمرم عاشق روستای پدریم میمونم 💖 منم برات پست گذاشتم ولی بدون ناراحت شدن و جبهه گرفتن نسبت به شما فقط دلم خیلی برای هم روستایی هام سوخت

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
قربون شما...  من دوست ندارم كسي بي دليل ازم ناراحت شه...هر چند همو نشناسيم... چون واقعا بي هيچ ...

ميدونم 

شايد خيلي از ماها - به غلط - اين لفظ رو به كار ميبريم و منظورمون هم توهين به اشخاص خاصي نيست

خیلی ماهی عزیزم منم دهاتیم و با افتخار میگم تا اخر عمرم عاشق روستای پدریم میمونم 💖 منم برات پست گذا ...

نصف مردممون از روستا اومدن..خب حتي جد منم ساكن روستا بودن..اما من منظورم كسايي ك تو روستاها ساكنن نبود

اميدوارم منظورمو متوجه شي چون واقعا ديگه نميدونم چجوري بگم😅

درهرحال شرمنده