یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
كاش همه مثل شما بودن اولا شهامت عذرخواهي داشتين دوم هم برخوردتون با معلمهاي اخلاقي كه ...
قربون شما...
من دوست ندارم كسي بي دليل ازم ناراحت شه...هر چند همو نشناسيم... چون واقعا بي هيچ قصدي اون حرف ب زبونم اومد..و چون شوهرم خيييلي تو ذوقش خورد اعصابم خورد شد☹️
خیلی ماهی عزیزم منم دهاتیم و با افتخار میگم تا اخر عمرم عاشق روستای پدریم میمونم 💖 منم برات پست گذاشتم ولی بدون ناراحت شدن و جبهه گرفتن نسبت به شما فقط دلم خیلی برای هم روستایی هام سوخت
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام