2777
2789

من هم تو طراحی کردن و ماکت سازی خیلی مسابقات مقام میاوردم و جشنواره شرکت می کردم هم نمونه دولتی ریاضی درس خوندم و بنظر خودمم تقاطع ریاضیات و هنر یعنی مهندسی معماری بهترین انتخاب‌ از جهت هم خوانی با علایق و استعداد و این چیزاست ولیی

فول فاند خورش مثل رشته های فنی و یا علوم پایه نیست...میگم کاش شیمی کاربردی یا مهندسی پزشکی بخونم چون از طرفی مامان و بابام میگن چیزی بخون که بتونی بری....

مامانم میگن نترس اگه خیلی کارهای معماریت رو قوی کنی مهاجرت با اونم ممکنه....نظر شما چیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهندسی پزشکی خیلی گستردس و موقعیت برای رفتن زیاد. از علوم پایه فرار کن!

مطمئنید ؟:))

آخه هوش مصنوعی گفت تو به کدوم شاخه ی مهندسی پزشکی علاقه مندی؟ بیوالکتریک یا بیومکانیک یا بیومتریال....گفتم طبق مطالعه ای که از کتاب های سبک و قابل فهم داشتم، قطعا بیومتریال. چون کلا به مهندسی بافت و این جور چیزا بیشتر از مدار الکتریکی علاقه مندم...

برگشت گفت خب اونم علوم پایه محسوب می شه و راستش مهاجرت شیمی بهتره :(

یعنی اشتباه گفته؟ :(

هر دو تو ایران آینده نداره

خب من آدم فنی ای نیستم و اصلا رشته های دیگه رو نمی تونم :(

همون برق و مکانیک هم که تاپ هست کلی بیکار دیدم توشون که دختر بودن و بازارکار جنسیتی بوده واسشون 

یه رشته دیگه.برق و مکانیک برای مهاجرت خوبه

آخه آدم فنی ای نیستم 

مطمئنم مهمتر از رشته، معدل و مهارت بالا توی رشته هست

من وقتی علاقه ای به خوندن دروس این رشته ها ندارم چطور درشون دوام بیارم :(

مطمئنید ؟:))آخه هوش مصنوعی گفت تو به کدوم شاخه ی مهندسی پزشکی علاقه مندی؟ بیوالکتریک یا بیومکانیک یا ...

هاها! من توی این فیلدم و میدونم چه خبره. علوم پایه رشته هاش توی دانشکده علوم هست، نه مهندسی.

هاها! من توی این فیلدم و میدونم چه خبره. علوم پایه رشته هاش توی دانشکده علوم هست، نه مهندسی.

آره می دونم مهندسی نیستن...

یعنی مهاجرتشون بده؟

اگه این طوره همون معماری بخونم😂💃

آره می دونم مهندسی نیستن...یعنی مهاجرتشون بده؟اگه این طوره همون معماری بخونم😂💃

ی کم از فضا دور هستید الان. به نظرم ی سری به سایت هایی که پوزیشن های مختلف و میزنن، بزنید. میزان پوزیشن هر رشته رو ببینید. بعدا می تونید تصمیم بگیرید.