2777
2789
عنوان

شوهرتون همچین کاری کنه ناراحت میشین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هر چی که خریدید قبل از اینکه تموم بشه ، برای شوهرتون هم نگه دارید منظور سهم شوهرتون رو کنار بزار ...

خورده بود. تخم بلدرچين! ما سر این داشتیم امروز صبح بحث میکردیم! خونه پدرمون 30 سال از این سوالا کسی نپرسید

خورده بود. تخم بلدرچين! ما سر این داشتیم امروز صبح بحث میکردیم! خونه پدرمون 30 سال از این سوالا کسی ...

می فهمم چی می گی ولی زندگی سخت تر از این حرف هاست بخوای اوقات خودت رو به این خاطر تلخ کنی

وا حرف بدی زد؟من هر چی میخونم نمی‌فهمم نکته ناراحت کنندش کجا بود

بنظر من آره، وقتی نیست یعنی من خوردم. کسی دیگه توی خونه ما نیست. 

وقتی میپرسه حس میکنه بازخواست میکنه بابت هر چی من بخورم

چرا فکر کردی فقط بجه ها شکمو هستن مردها از بچه ها کوجولوتر و شکمو ترن ما کیک می خریم بچه هام با شوهر ...

شاید باورت نشه ولی شوهر من از بس شکموعه از فروشگاه که میایم اول خوراکی هارو تقسیم میکنه بعد لباسامونو عوض میکنیم فک کنم منم بچه دار بشم عین شما بشم 

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

خورده بود. تخم بلدرچين! ما سر این داشتیم امروز صبح بحث میکردیم! خونه پدرمون 30 سال از این سوالا کسی ...

خب اگه خورده دیگه نیازی به پرسش نیست که چرا تموم شده 

اتفاقا دیشب من شام مربا می‌خوردم و میگفتم مربا تموم شده باید بخریم شوهرم میگه عه چه زود مربا تموم شد هیچ من نخورده بودم منم گفتم همینطور که تو یک کیلو تخم مرغ رو تو یک هفته تموم می‌کنی ، منم مربا رو تموم میکنم ، در همین حد گفتیم و تموم شد دیگه لازم دعوا و بحث نکردیم

شاید باورت نشه ولی شوهر من از بس شکموعه از فروشگاه که میایم اول خوراکی هارو تقسیم میکنه بعد لباسامون ...

اصدا شک نکن خودت رو تصور کن  وسط وایسادی عادلانه خوراکی تقسیم کنی بین بچه ها که یکیش شوهرته  

اصدا شک نکن خودت رو تصور کن وسط وایسادی عادلانه خوراکی تقسیم کنی بین بچه ها که یکیش شوهرته

وای🤣🤣🤣🤣فک کنم شوهرامون هیچ وقت بزرگ نشن

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس