2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطورنه رل دارم نه پوششم بازه (چادری هم نیستم)نه با پسرا گرم میگیرمبه نظرم زندگی سالمی دارمبه ...

منم همینطور

ولی متاسفانه همونا عاقبت بخیر تر خوشبختتر و خوشحال ترن

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

هم اینکه سرمون تو زندگی خودمون باشههههبه توچه بمن چههه😂

😂😂

اخه منطقشون پایه و اساسی درستی هم نداره

مثل این میمونه ما هم هرکار خواستیم بکنیم و بعد بگیم به شما چه

یه ادم عاقل و فهمیده همیشه مسئولیت کار هاشو میپذیره نه اینکه فقط دنبال توجیه کارهاش و دفاع از خودش باشه

تعریفتون از روشن فکری اشتباهه 

روشنفکر ها گفتن روابط خارج از چارچوب و خیانت زیاد بشه؟

روشنفکر  ها همون کسایی بودن که تو اون دوره عقب ماندگی و خرافات زدگی مردم   ایران تلاش کردن شرایط رو بهتر کنن که مکتب رفتن برای دخترا و استفاده از حمام و واکسن حرام  اعلام میشد

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
😂😂اخه منطقشون پایه و اساسی درستی هم ندارهمثل این میمونه ما هم هرکار خواستیم بکنیم و بعد بگیم به شم ...

دقت ک بکنی این آدما از تو خالی هستن و فقط دنبال جلب توجه و دیده شدنن و اینجوری عقده هاشون خالی میشه

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

من که از آینده شون میترسم

روزی میاد که میفهمن اشتباه رفتن و راه برگشتی ندارن!

با این تفکرات اشتباه متاسفانه رفتارهای اجتماعی رو هم تغییر دادن مخصوصا حانم ها و بیشترین ضربه رو هم خوده خانم ها خواهند خورد...

یه دختره میگفت من اگر از نظر جنسی نتونم واسه شوهرم سنگ تمام بزارم و تونایی شو نداشته باشم، این اجازه رو بهش میدم که بره با یکی دیگه رابطه ج برقرار کنه به شرطی که احساسی بین شون شکل نگیره و فقط بره نیازشو برطرف کنه

این حرفو جقد قبول دارید؟ 😐

🍂دَوامُ الحال مِنَ المحال هیچ حالی دائمی نیست🍂