2777
2789
عنوان

امروز میخوام هویج پلو درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 34 پست
از دستت رفته😉😁😁

الان مادرشوهر درست میکنه خواهرشوهرم دوست نداره من خیلی دوست دارم مخصوصا دستپخت مادرشوهرم باشه نمیدونم لامصب چه جوری درست میکنه خیلی دست و دلبازانه درست میکنه

طرز تهیه:

تابه را روی حرارت ملایم بذارین تا گرم شه

کره رو به همراه هویج درشت رنده شده و شکر توی تابه بریزین و تفت بدین(حرارت بعداز ریختن مواد زیاد بشه ک هویج اب نندازه و شکلشو از دست نده) 

ی ربع کافیه

80 درصد پخت ت این مرحله انجام میشه

(20درصد دیگه لای برنج در حال دم)

مواد رو از تابه خارج کرده

و پیازهای نگینی خورد شدمونو توی تابه میریزیم

و درحد 5 دیقه با در بسته ی تابه(یکی دوبار ک هم میزنین،بعدش درتابه رو بذارین،باعث خوشمزگی و مشخص نشدنشون توی پلو بشه)و حرارت بالا تفت میدیم.

پیازهارو کنار مواد قبلی گذاشته

و سینه ی مرغ از قبل مکعبی خورد شده رو توی تابه بریزین و با همون حرارت بالا تفت بدین(باعث میشه مرغتون خشک نشه) 

اوایل پخت مرغ،ادویه هارو اضافه کنین(ب جز دارچین ک زود میسوزه،پس اخر پخت مرغ اضافه کنین)

سینه ی مرغ رو هم مثل مواد قبلی کنار بذارین

و حالا برین سراغ گذاشتن تهدیگ نون

اول سطح قابلمه رو چرب کنین

و بعد تهدیگو قرار بدین

حالا ی مقدار از برنج قبلا ابکش شده رو اضافه کنین و بعد مقداری از مواد هویج رو ب همراه مرغ های تفت داده شده و گلپر کردن ی کوچولو گل محمدی روی برنجا بریزین(گلاب رو جایگزین گل محمدی نکنین) 

و این مراحل رو لایه لایه و ب ترتیب تا زمانی ک هم برنج هم مواد هویج و مرغا تموم بشه ادامه بدین.(بعدش اصلا هم نزنین) 

در نهایت چند قاشق زعفران دم کرده ی غلیظ رو ب پلو اضافه کرده و در قابلمه رو بذارین تا دم بکشه. 

و تا قبل از اینکه بخاطر برنجتون بلند نشده روغن نریزید. 

در کنارش زرشک رو به همراه شکر و کره تفت بدین

تا ی ترکیب رستورانی ب دست بیاد. 

و در نهایت برای دیزاین به همراه خلالبادوم،روی پلو بریزین. 

خوب پلوی هویج ما امادست.

امیدوارم ک لذت برده باشین.❤️🌿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان مادرشوهر درست میکنه خواهرشوهرم دوست نداره من خیلی دوست دارم مخصوصا دستپخت مادرشوهرم باشه نمیدون ...

به به دستشون درد نکنه نوش جان

اصل دستور ما با ماهیچه و زعفرون فراوون و آلو بخاراست

الان دیگه با مرغم میپزیم

هویج پلو مگه داریم؟چرا تازگیا اینقدر همه چیز رو با هویج می پزن😐😐میشه بگی چجوریه غذاش؟ من کلا با هو ...

اره گلم هویج پلو ی غذای اصیل ایرانیه ک در ایران باستان از اهمیت خیلی بالایی برخوردار بوده و مختص جشنای خاصشون بوده. 

اصالت این غذا ب شیراز ک مهد پلوهای ملس و شیرینه برمیگرده.

طرزتهیشو هم براتون فرستادم

به به پیشاپیش نوش جانمنم خیلی دوست دارم ولی با شکر بیشتر و گوشت قلقلیکنار ماست و ترشی فلفل ترکیب بهش ...

من ک نخوردم و اولین باره ک میخوام درست کنم

ولی با تعریفای شما دارم بهش ایمان پیدا میکنم😅❤️

اصلا دوست ندارم 

متنفرم از چیزایی که طعمش یکم سمت شیرینی بره مثل کشمش ،هویج، فسنجون و... 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

تا حالا ن خوردم و ن درست نکردمولی تعریفشو شنیدم امیدوارم ک همینطور باشه

اگرهنوز درست نکردی 

هویچ رنده نکن، خلالی نازک کن وسرخ کن

پیاز داغ بیشتر بزن

مطلقی لای برنج نده، برنج دم کشید قاطی کن

به برنج کاملا زعفران بزن

خلال بادام هم بریز

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.