2777
2789
عنوان

سلام بعد از دوروز 😑😑😑😑

145 بازدید | 13 پست

بلاخره تونستم اعتیاد به نی نی سایت و بشکنم و دوروز 

نبودم 

خیلی سخت بود ولی تونستم🫤😁

شمام امتحان کنید به همه کارهاتون می‌رسید مثلا من این دوروز همش تو تیک تاک یوتیوب بودم 😂 بی مزه هم خودتونید 

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجای کاری داداش

من ۲۷ روز تعلیق بودم تونستم تحمل کنم پیام ندم که تعلیق رو بردارن

البته در عوضش پدر اینستا و اینفلوئنسر ها و یوتیوبر ها رو در آوردم😂😂😂😂

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

کجای کاری داداشمن ۲۷ روز تعلیق بودم تونستم تحمل کنم پیام ندم که تعلیق رو بردارنالبته در عوضش پدر این ...

میگم دیگه 

گدرتمندیم😎😎💪💪💪

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

میگم دیگه گدرتمندیم😎😎💪💪💪

گدرمنت نیستیم

کدرتمندیم😂😂😂😂😂

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

گدرمنت نیستیمکدرتمندیم😂😂😂😂😂

داش چه فرقی داشت ؟😐🥲

خو مردی چچرا زدی زن

مرد زن نما🫠🫠🫠

صبح به این زودی اگع اینجا نیایم خب چکار کنیم

باید بریم اینیستا حالمون بد شه

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉