2777
2789

چادری نیتسم اما برای مراسم چادر مشکی ساده فقط کش میزنم ک روی سرم واسته درست

زیرشم یک ماکسی مشکی بلند میپوشم و هدشال خیلی شیکه

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چادر ساده ایرانی که اصیل و زیباست

اره واقعا خیلی قشنگتره تا چادرهای دیگه اصالت رو معنی میده

چادری نیتسم اما برای مراسم چادر مشکی ساده فقط کش میزنم ک روی سرم واسته درست

زیرشم یک ماکسی مشکی بلند میپوشم و هدشال خیلی شیکه

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

من چادری نیستم ولی مامانم از چادر عربی زیاد استفاده می کنه خیلی خوشگل میشه

بله چادر عربی هم گشاد و پوشیده هست هم راحته. 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

چادر  سادہ میپوشم ۔کش می دوشم کہ راحت بپوشم

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

هم ساده هم دانشجویی..اما ساده خیلی مزایا داره...اگه بری خرید می گیری زیر چادرت..ولی خیلی هم خاکی می شه...

دانشجویی و ملی زیپ دار برا بچه داری راحته ولی بارم اگه ساده باشه یه پر از چادرتو می شی رو بچت گرم بمونه...

اخرش سا ه یه چیز دیگس

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز