2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی فقط بیایذ

219 بازدید | 9 پست

من زیاد مذهبی نیستم خب ولی  بعد خبر شهادت آقای رئیسی یک جوری شدم انگار نمی‌دونم خیلی بخاطرش ناراحت شدم خیلی بااینکه اصلا شناختی راجب بهش  نداشتم جز اینکه خب رییس جمهور مونه دیگه و بعد اون خیلی حس میکنم هم مذهبی تر شدم  هم به خدا نزدیک دلیلش چی می‌تونه باشه برای کسی وحشتناک ناراحتم شدم و گربه کردم که  شناختی هم اصلا بهش نداشتم و باعث شد مهربونتز و مذهبی تر شم 

شاید خدا خواسته به برکت خون ایشون بهش نزدیکتر بشید

لطفا تا جماعت توهین کننده نریختن اینجا تاپیکو ببندید بی احترامی نشه

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.