2777
2789
عنوان

شما دلتون واسه چی تنگ شده ❔

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 56 پست

دلم تنگ شده برای عیدهایی ک‌همه دلخوشیمون جمع شدن خونه مامان بزرگ و بابابزرگ بود تمام لذت عیدها به همین بود برام برای من عید وقتی شروع می‌شد ک‌ پامو میذاشتم تو حیاطشون...🥺

جاشون بهشت 🥹

دوست داشتنت گناه باشد یا که اشتباه،گناه میکنم تورا حتی به اشتباه...♥️A♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادمه بچه بودیم با داداشم من خیلی بچه بودم با ۵۰۰ تک تومنی ابمیوه و خوراکی قبلا خیلی خوراکی بود که ...

🥺😭با با ۲۰ تومن ، ۲۰ تا یک تومنی هر روز از بقال محل کامک و بیسگویت چاشنی و کیم می خریدم ، یا یک تومن هم باسلق می خریدیم یادش بخیر 😢😢

مادرم که سه ساله ندیدمش 💔

خدا بیامرزتش ❤️‍🩹

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

دلم تنگ شده واسه بچگیام😔 ک با داداشم یه هزاری از مامانم برمیداشتیم میرفتیم چیپس وپفک وتخمه میخریدیم 😭اخرهفته هم از کلوپ یه سیدی میوردیم مینشستیم نگاه میکردیم 😔یاهم از اذر ب بعد روز شماری میکردیم واسه عید اخ ک چقد زود گذشت قدر ندونستیم 😭 الانم ک جوونیمون داره حیف میشه همش غصه ی قسط وقرض هرچی میدویم باز سرجامون هستیم

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست  

دلتنگ شب‌های تابستون که با ۳ تا خواهرم رو ایوان می نشینیم و کرانچی میخوردیم و میخدیدیم

همه ازدواج کردیم و خوشبختیم

اما هر کدوم یه شهر 

از هم جدا

جونمون به هم بنده.

یه گروه داریم تو تل 

از صبح با هم در تماسیم و از لحظه لحظه هم خبر داریم 

اما دلتنگی کنار هم بودن کم نمیشه

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
دلم تنگ شده برای عیدهایی ک‌همه دلخوشیمون جمع شدن خونه مامان بزرگ و بابابزرگ بود تمام لذت عیدها به هم ...

عزیزدلم ایشالا 🥲🫀

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

دلتنگ شب‌های تابستون که با ۳ تا خواهرم رو ایوان می نشینیم و کرانچی میخوردیم و میخدیدیمهمه ازدواج کرد ...

یکی از ترسام اینه که یه روزی از خواهرم جدا بشم 

هرچقدر هم که با همدیگه بحث و دعوا داریم ولی بازم میدونم تحمل اینو ندارم یکی دیگه ازم بگیرتش و دور بشیم 🥲

دلم برا خنده های از ته دلم تنگ شده

خیلی وقته نخندیدم😞

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

واسه ظهرایی که از مدرسه میومدم خونه و قابلمه برنجو روی بخاری میدیدم

وای خدا منو بردی به همون موقع قابلمه رو بخاری

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده