2777
2789
عنوان

یعنی منم برم هوش مصنوعی بخونم💔🗿

110 بازدید | 25 پست

بابا هر رشته ای می خوای بزنی یکی بر می گرده میگه هوش مصنوعی جاش رو می گیره:/

درسته رشتم ریاضیه ولی واقعا معماری و خلق اثر و طراحی کردن رو بیشتر از الگوریتم و علوم داده و برنامه نویسی دوست دارم...

کاش ۸۰ سال قبل توی دوران قبل انقلاب ، یه معمار شاد بودم که توی دانشکده ی تازه تاسیس شده ی خفن معماری درس می خوندم

همیشه استثنا وجود داره 

والا مردم میگن پزشکی خوبه خود پزشکا می گن رشته های دیگه خوبه.

هر رشته یه عده هسان که دربارش بد بگن . اگه اینجوری هوش مصنوعی قراره جای ماهم بگیره. زیاد به این حرفا اهمیت نده💖 

باشد که اشک بعدیتان، اشک شوق باشد.🍀 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه استثنا وجود داره والا مردم میگن پزشکی خوبه خود پزشکا می گن رشته های دیگه خوبه.هر رشته یه عده ه ...

هعی جدی نگرانم:)

وقتی می بینم هوش مصنوعی داره طرح می زنه و نقشه کشی انجام میده میگم نکنه برم بخونم و پول خرج وسایلش کنم بعدش بیدار بشم... :)

ولی واقعا ته قلبم معماری رو دوست دارم🩵🥹

هعی جدی نگرانم:)وقتی می بینم هوش مصنوعی داره طرح می زنه و نقشه کشی انجام میده میگم نکنه برم بخونم و ...

نگران نباش گلم.💖💖

این برنامه تویسی که تازه ترند شده هم میگن هوش مصنوعی میکنع😵‍💫😵‍💫

منم عاشق ریاضی و مهندسی هستم. منتها مهندسی صنایع 😊

خودتون این رشته رو خوندید؟🩵

من راستش اگه قرار باشه رشته ای بخونم که تهش وارد حوزه ی mba بشم ، مدیریت بازرگانی رو به مهندسی صنایع ترجیح میدم :)

هعی جدی نگرانم:)وقتی می بینم هوش مصنوعی داره طرح می زنه و نقشه کشی انجام میده میگم نکنه برم بخونم و ...

حداقل اگه بیکار شدی نمیگی کاش تو رشتع ی مورد علاقم بیکار میشدم😁

نگران نباش گلم.💖💖این برنامه تویسی که تازه ترند شده هم میگن هوش مصنوعی میکنع😵‍💫😵‍💫

🩵✨قربانت

آره انجام میده ، شاید جای برنامه نویس ها گرفته بشه ولی اونی که تخصصش هوش مصنوعی هست نه🫠✨

خودتون این رشته رو خوندید؟🩵من راستش اگه قرار باشه رشته ای بخونم که تهش وارد حوزه ی mba بشم ، مدیریت ...

نه عزیزم نخوندم🤭🤭

مهندسی صنایع به تظرم خیلی بهتره پون هنجی توش داره و ..

🩵✨قربانتآره انجام میده ، شاید جای برنامه نویس ها گرفته بشه ولی اونی که تخصصش هوش مصنوعی هست نه🫠✨

شاید نگیره ولی خیلی اشباع میشه چون بقیه هم با همین. ذهنیت میرن این رشتع

هوش مصنوعی توانایی برنامه نویسی به تنهایی رو نداره باید متخصص برنامه نویسی ازش استفاده بکنه تا بتونه نتیجه بگیره پس شما برنامه نویس نباشی نمیتونی از هوش مصنوعی در حوزه ی برنامه نویسی استفاده ای بکنی! شغل برنامه نویسی تهدید نمیشه

رشته ی هوش مصنوعی هم تو ارشده تو کارشناسی باید مهندسی کامپیوتر بخونی

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer