2777
2789
عنوان

کسایی که میگن پول خوشبختی نمیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 28 پست
بدون پول سلامتیت هم تو خطر میوفته

نه ربطی نداره آدمهای قدیم خیلی غذاهای ساده میخوردن از همه بیشتر عمر کردن 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بااین تعاریفی که کردی پول خود خداست!

نه قبول ندارم

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

بی پولی حتما بدبختی میاره ولی پول حتما خوشبختی نمیاره.

والسلام 

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

برای اینکه کسی ثابت کنه مال و منال رو شرط لازم و کافی برای زندگی خوشایند نیست؛ باید موجودی حسابش رو به شما منتقل کنه؟!

نخیر!

موقع اثبات این حرف جاییه که بین ارزش‌های معنوی زندگی‌اش و کسب مال و ثروت تعارض هست...

وقتی به خاطر اینکه رشته‌ی مورد علاقه‌اش درآمدزایی زیادی نداره، قیدش رو نمی‌زنه‌‌...

وقتی برای پول بیشتر، از ارزش‌های خودش پایین نمی‌آد!

وقتی خواستگار پولدار برایش اومد، چشمش رو سیاهی اعمال طرف بسته نمی‌شه!

وقتی برای تربیت و بزرگ کردن بچه‌اش نیازه کار و پول و درآمد رو رها کنه، پول رو کنار می‌گذاره تا به بچه‌اش برسه!

وقتی با فقیر و غنی به یک چشم نگاه کرد!

وقتی بابت یک ضرر مالی خودش رو نباخت!

و...

پول خوشبختی نمیاره منظورش فقر نیست که،منظورش پول فراوان باعث احساس خوشبختی نمیشه محبت و عشق هم مهمه.نه اینکه بگیم پس بی پولی ،نه 

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

باشه حق  با شماست

بیا پولتو بده به من بعد برو سالم و سلامت زندگی کن بیشتر همه هم عمر کن

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم😐😂

همه اش شعار هست...

پول باید تا یک حدی تو زندگی باشه و بالا رفتنش تا یک حدی باعث رفاه بهتر و بیشتر میشه ولی از یک جایی به بعد دیگه نمودار ثابت می مونه( مولتی میلیاردر ها)

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)

چرا ربط داره آدم های قدیم سبک زندگی ما و آلودگی هوا و استرس و هزار مشکل دیگه رو ندارن

خیلی هاشون هم کم عمر میکردن خیلی هاشون تو بچگی میمردن ما فقط چهارتا اونایی که پیر میشدن در نظر می گرفتیم

آمار ها مبگه عمرها قدیم کمتر از الان بوده

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود