2777
2789

اینو اول بگم که کاملا به استخاره اعتقاد دارم و واسه کارای مختلف انجام دادم نتیجش عالی بوده

اما واسه یه کاری استخاره کردم خوب اومد

اما نتیجش تا الان بد بوده( شاید به ظاهر)

حالا نمیدونم باید بیخیالش بشم یا به امید ادامه بدم؟ چکار کنم؟

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

من فقط وقتی عقلم جواب نمیده استخاره می کنم عقلت الان چی میگه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
من فقط وقتی عقلم جواب نمیده استخاره می کنم عقلت الان چی میگه

اره اینو میدونم

ولی اون برا قبل استخارس

الان من استخاره رو انجام دادم 

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اینو میدونمولی اون برا قبل استخارسالان من استخاره رو انجام دادم

بازم عقل مهم تره

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش