2777
2789

تاپیک اول خیلی ها گفتن خوبه یعنی آدم خریدن کار خوبی.

داره نزدیک مدارس میشه من می‌خوام دخترمو درستش کنم معلم که تکلیف میده به رفیق هاش پول میده یا خوراکی که براش انجام بدن 

یا خیلی تقلب می‌کنه از جا شونش تا پایین دستش تقلب می‌نویسه یا کاغذ می‌نویسه یا رو ناخون هاش یک بار معلمش زدش بعدم گفته برو به مدیر بگو با دستگاه از دستت کپی بگیره برا مامانت بفرستم زنگ زدن بهم رفتم صحبت کردم 

یا میگه پول بده بزارم تو کیف خانوم معلم متوجه نشع بگم منو قبول کنه رسمن میگه رشوه بدیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واو دمش گرم

از الان یاد گرفته تو ایران باید چجوری زندگی کرد😁

این خودش یک هنرهههه

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

😅😅😅خیلی باهوشه

برای زندگی تو ایران همین روش جواب میده😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

دوباره خوندم این تاپیکو دوباره خندم گرفت 

خیلی بچه باهوشی داری خدایی 😂🤦🏻‍♀️ این بچه سی سال از هم سنو سالاش به لحاظ اجتماعی جلوتره 🤣🤣

البته ک رشوه دادن خوب نیست ولی خیلی گوگولهههه این بچه 🤣🤣🤣🤣