2777
2789

تو محله مون یه خونواده ی فقیر بودند ما وضع مالی مون متوسطه ، درسته از مادر خونواده بدی دیده بودم ولی همیشه گذشت کردم خلاصه به مادرم گفتم دخترشون رو برای برادرم پسند کردم 

دختره با برادرم معاشرت میکرد ماشین باباش پراید بود وقتی سوار ماشین ۱ میلیارد و ۳۰۰ تومنی بابام شد( البته این ماشین متوسطه چیزی نیست) بابام شد خودشو چنان میگرفت که نگو 😱😑

همش چشم می‌چرخوند به وسایل خونمون و حس لذت داشت 🙈 انگار تو قصره ! که بازم وسایل معمولی واقعا اونقدر هم ارزشمند نیست 🫥

خلاصه معاشرت کردند دختره از داداشم همش ایراد می‌گرفت که چرا خوش تیپ نیست و کات کردند ، داداشم با دختر دیگری عقد کرد و چند ماه بعد این دختر در شهر بهتری ازدواج کرد عروسی داداشمم اومد انقدر خودشو گرفته بود که حتی به منی که ازش ۱۷ سال بزرگترم سلام نکرد و خیلی ملکه وار راه میرفت 🙄 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه خانوادگی از شدت غرور داشتند منفجر میشدند 😱🫥

حتی من با اونهمه آرایش و لباس گرانبهام وقتی به دختره نگته کردم یهو خودشو زد به خنده و با مادرش شروع کردند حالت تمسخر خندیدن 😡👊🏻

خلاصه دلسوزی برای فقیرجماعت نیومده بیشترشون به نونی برسند خدا رو بنده نیستند 

همنشینی با سطح پایینتر عاقبت نداره 

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

ماشین ۱/۳ میلیاردی بابام!

(البته اگر ماشین ۱۳۰ میلیاردی هم بود فرقی نداشت!)

کسی که قیمت خودش و دیگران رو با قیمت اسباب و وسایلشون می‌سنجه و دچار این توهمه که نسبت به فلان آدم تنگدست برتری داره؛ خودش در اوج فقر فکری به سر می‌بره! و باید دست نیاز پیش اهل معرفت و اخلاق دراز کنه تا نگاه سبک و نازلش اصلاح بشه!

به مال و منال نیست دخترا غرور دارن همونطور که پسرا غرور دارن ولی به این موضوع کمتر اهمیت داده شده

درسته رفتارش بالغانه نیست ولی با غرور میخواد یه جور با شما رمزگذاری کنه که اکر سطح اجتماعی هم پایین تره ولی شما باید باهاش خیلی خوب رفتار کنید