2777
2789
عنوان

نمی دونم چه گناهی کردم خدا مسیر ازدواج واسم فراهم نمی‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 21 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ایتا و اینترنت اینا رو سرچ کن وصال و آدم و حوا فکر کنم اینا همسان گزینی دارن 

ان شاالله بهترین ها روزیت باشه عزیزم

درک میکنم سخته تنهایی اما خدا رو شکر میکنم که گرفتار متاهلی بد نیستی که از هزار تا مجردی سخت سختر تر هست ....

یه سوال ازت بپرسم حاضری ازدواج کنی و خدای نکرده طلاق بگیری یا مجرد بودنو ترجیح میدی

چرا به فکر ازدواج خوب نباشه ؟ هبچکس با فکر بد سراغ چیزی نمیره و همه امید به خوب بودن دارن.

ببین ازدواج زمانی داره که از جانب خدا تعیین میشه 

وقتی هم که خدا بخواد همه کر و کور و لال میشن 

آنقدر دیدم که میگم 

اگر هم خدا نخواد هزار باهم جور باشن دو طرف  و خودشون رو به در و دیوار هم بکوبن و لب ازدواج باشن به هم میخوره اینم دیدم 

یکی اینو مجردی به من میگفت اما متوجه نمی‌شدم تا اینکه برام اتفاق افتاد 

بچه ها سایت میلی گلد، سایت خریدو فروش طلا هستواقعا خیلی سایت خوبیه، برید درباره اش بخونید خودتون متو ...

@niniyar‍ لطفا به این کاربر رسیدگی کن میره هر تاپیکی تبلیغات می‌فرسته حتما رسیدگی کنیا ذله شدیم از دستش