2777
2789
من پیشنهاد ندادم ،ولی یه روز داشتم حلقه نگاه میکردم تو لب تابم اومد گفت چیکار میکنم گفتم حلقه نگاه م ...

منم انقد تو بیمارستان جلو شوهرم رفتم و اومدم که همون روز بهم شماره داد بعد یه هفته هم عقد کردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از مهم‌ترین و حساس‌ترین لحظات زندگی، زمانی می‌باشد که افراد تصمیم به مطرح کردن پیشنهاد ازدواج می‌گیرند. در واقع این لحظه نقطه عطفی است که مهارت تصمیم‌گیری ما را نشان می‌دهد. تصمیم‌گیری در مورد اینکه آیا واقعاً فرد ایده آل زندگیمان را پیدا کردیم و می‌توانیم رابطه‌ای عمیق و طولانی مدت با او داشته باشیم. اگر این روزها به فکر ازدواج هستید و نگرانی زیادی در این باره دارید، ما در این مقاله به توصیه‌های روانشناسی مهم در این زمینه اشاره کرده‌ایم که مطالعه آن‌ها می‌تواند برای شما سودمند باشد. همچنین مشاوره قبل از ازدواج نیز می‌تواند به شما کمک کند.

منبع : پیشنهاد ازدواج |‌ توصیه‌هایی در رابطه با پیشنهاد ازدواج

سال ۹۳ بود شوهرم نقشه های شومی برام کشیده بود من دیگه واقعا از زندگیم سیر شده بودم هر روز دعوا هر روز بحث خیلی دوران بدی بود فکر میکردم دیگه منو اصلا دوست نداره 

دیگه گفت تموم کنیم شوهرم باهام قرار گذاشت که دیگه بیا خیابان کشاورز پارک لاله برای خداحافظی رفتم اونجا تو راه کلی گریه کردم خط چشم ریخته بود صورتم همه نگام میکردن رسیدم اونجا سلام خشک کرد دیگه دلم بدجور ریخت که دیگه نمیبینمش داشتم خفه میشدم ،رفتیم یجا نشستیم به من گفت دیگه تموم شد دیگه از امروز ...زانو زد جلوم پیشنهاد پیشنهاد ازدواج داشت من تو پارک داد کشیدم از خوشحالی اشک شوق ریختم خیلی خوب بود ،الانم یک دختر داریم باهم عاشقشم