2777
2789

تو رو خدا بخونید باردارم آنقدر عصبانی شدم به گریه افتادم از حرص 😭😭😭

من کار میکنم ماهی 15 تومن 20 تومن درآمد دارم می دونم ناچیزه 

یه 100 تومن جمع کرده بودم یه جا همسرم گفت بیا بذار رو پولای من پاک بردارم فلان منم قبول کردم 

حالا امروز رفتم بعد سه چهار ماه جدا از این پول یه 20 تومن هم داشتم 3 تومن ازشو خرید کردم شوهرم از شب داره غر میزنه میگه زود باش اون پول هم بزن رو واسه من خیلی چرت و پرت می‌خری 

عروسی دختر خالمه سر ماه میگه آرایشگاه اینا واسه میکاپ شینیون نرو خواهرت نیست که 

سه تومن واقعا زیاد بوده برای خرید دو سه تا تیکه لباس بعد چهار ماه؟؟؟

امیر❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لوسش کردی ۱۰۰ تومنتو پس بگیر دیگه نده بهش مردی ک قدر نمیدونه باید یکم تنبیه بشه

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

من نه کاشت ناخن میکنم نه مژه نه فشیال دوست میرم نه باشگاه میرم نه لیزر یعنی هیچ هزینه ای جز لباس ندارم 

ولی شوهرم حتی راضی نیست از پولای خودم برای خودم خرج کنم 

آدم خسبسی نیست مثلاً الان یکی پاشو بریم رستوران می‌ره پنج تومن خرج می‌کنه ولی لباس خریدنی فکر می‌کنه هدر دادم😑😑😑

امیر❤️

من مول همسرمو هزار جور ولخرجی میکنم چجوری رو پول خودتونم تسلط ندارید 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اختیار پولت رو هم نداری ؟ چقدر بی عرضه ای اون باید بهت پول بده واسه لباس ! نمیده بعد طلبکار هم هست چ ...

گفته پولای منو تو باهم خرج میکنیم ولی وقتی میام خرج میکنم میمیره

امیر❤️