2777
2789
عنوان

مطمئنم خدا دوستم نداره

76 بازدید | 15 پست

هیچی برام نمیخواد

تا دم شدن چیزی میرم و نمیشع

قلبم خرد و خاکشیرع 

خدا مگه انقد بد میشع

بعد جالبه فقط برا من اینجوریع واسه اونایی که اصن قبولش ندارن همه چی میخواد همه چی بهشون میده 

یعنی ازم بدش میاد که وضعیام اینه

همه امیدمو از دست دادم دیگ به خدام دارم اعتقادم رو از دست میدم دلمو شکسته بارها و بارها ولی اخرین بار دیگه تیر اخر بود (دوست داشتین تاپیک سومی از اخرم رو بخونید )

شکایت به کی ببرم ادم از هرکی دلش میگیره به خدا گله میکنه وقتی از خدا شکایت داریم به کی بگیم؟؟

کاربری دست ۳ نفر

اره منو هم دوست نداره 

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

معجزه واقعی اینه که وقتی زندگی بهت سخت میگیره و هی بهت بیشتر فشار میاره تو نرم بمونی.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
تو چرا

بعد یکسال زجر و تلاش و امید و انگیزه دیشب نتیجه ازمون اومد قبول نشدم اونم ب ناحقی 

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

منم دارم به این نتیجه نیرسم کسی نیستما رها شدیم

ببین این چیزی که تو گفتی خب آره سخته آدم یکیو بخواد و بهش نرسه اما من چیزایی تو این بیمارستانا دیدم که هزار بار به این نتیجه رسیدم 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...