2777
2789
عنوان

هدف از بچه دار شدن توسط والدین چیه

144 بازدید | 17 پست

هدف پدرومادرا از بچه آوردن چیه

تعداد رای : 6
نظرسنجی
دست اونا نبوده یهو شده
0
0%
یکیو بیارن دنیا شکنجه اش بدن
2
33%
یکیو بیارن بعدا بدادشون برسه
2
33%
باقی نظرات در کامنتا
2
33%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز تو تلگرام خوندم یه زوج سالها بچه دار نشدن

و یک روز فرصت دارن یک میلیون جمع کنن برای تخمک گذاری

چهار میلیون دارن و یک تومن کسری دارن

خیلیا کامنت گذاشتن کسی که لنگ یه تومنه واقعا

چه لزومی داره بچه بیاره

این میل فطری و  طبیعت ماست. 

در واقع افرادی که پیوند زوجیت ایجاد نمی‌کنند و از فرزندآوری ممانعت می‌ورزند باید عمل خود رو توجیه کنند که چرا دارند با طبیعت زیستی و انسانی خود مقابله می‌کنند.

من تو اطرافیان اکثریت این دیدم که فکر می کنند با فرزندان پایه های زندگیشون محکم میشه

به نام خداوند بخشاینده بخشایشگر مهربان💖 شکر و سپاس مخصوص خداوندیست که پروردگار جهانیان است💖 مهربان تر ین مهربانان است 💖مالک روز جزاست💖 تنها تو را می پرستیم و تنها از تو یاری می‌جوییم💖 ما را به راه راست هدایت فرما💖 راه کسانی که به آنها نعمت داده‌ای و نه کسانی که بر آنها خشم گرفته ای و نه گمراهان💖