2777
2789

؟؟؟؟

یا منو میبرن تیمارستان شوک مغزی میدن بی دلیل

یا در خونه رو قفل میکنن نمیزارن برم بیرون

یا منو کتک میزنن

نمیزارن بجایی برسم

همش اذیت و شکنجه

خب گ...ه خوردن بچه زاییدن چرا بچه میارن که زجرش بدن؟؟؟ موهام همه سفید شده قلبم خراب شده.هنوز سی سالم نشده عین پیرزنا شدم دوروز دیگه میمیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوک مغزی چطوریه درد داره؟

بیهوش میکنن یه پد میزارن تو دهن، یه شال خیس میزارن رو پیشونی با دوتا دستگاه میزنن به دوطرف سر. درد داره و یه نوع شکنجه مغزیه.بعدش همه چیز فراموشت میشه ولی کم کم یادت میاد ولی بقیه چیزا اصلا.

بنظرمن هیچ اثری نداره.

البته مامانم با من اینکارو کرد تا مثل خواهرم بی عقل و دیوانه بشم که نشدم

چرا از خونه نمیری؟ دانشگاه نرفتی؟

۶بار از خونه فرار کردم پیدام کردن.

بله حتی فوق لیسانس دانشگاه مالک اشتر هوش مصنوعی قبول شدم نذاشتن برم 

نمیزارن برم چیکار کنم؟ مجبورم فرار کنم

بیهوش میکنن یه پد میزارن تو دهن، یه شال خیس میزارن رو پیشونی با دوتا دستگاه میزنن به دوطرف سر. درد د ...

خب چرا مگه میشه بی دلیل خود دکتر نمیفهمه تو مشکلی نداری؟ بعد وقتی بیهوشی چطور درد میگیره آخه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
۶بار از خونه فرار کردم پیدام کردن.بله حتی فوق لیسانس دانشگاه مالک اشتر هوش مصنوعی قبول شدم نذاشتن بر ...

دختر قشنگ تو که توی خونه تا این حد تهدید جانی داری، وقتی ارشد قبول شدی باید وسایلتو جمع میکردی و میرفتی

بچه نبودی که اجازه بگیری؟

اسم یه دانشگاه دیگه رو میگفتی، چطوری میخواستن پیدات کنن؟

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇
خب چرا مگه میشه بی دلیل خود دکتر نمیفهمه تو مشکلی نداری؟ بعد وقتی بیهوشی چطور درد میگیره آخه

نه با اصرار بابا و مامانمدکترو مجبور میکنن شوک بده

خواهرمو پنج سالگیم بردن شوک دادن میگن اینک مثل اون شده

با آنژیو کت به رگ دست راست تزریق میکنن.

ولی عین مرگ میمونه انگار میمیری و زنده میشی.

درد خاصی نداشت برام.بقیه میگفتن درد داره.کلا اثر خاصی نداشت

دختر قشنگ تو که توی خونه تا این حد تهدید جانی داری، وقتی ارشد قبول شدی باید وسایلتو جمع میکردی و میر ...

میگردن دنبالم پیدا میکنن.اوه اونا میزارن من زندگی خوشی داشته باشم؟! عمرا

نه با اصرار بابا و مامانمدکترو مجبور میکنن شوک بدهخواهرمو پنج سالگیم بردن شوک دادن میگن اینک مثل اون ...

خب مشکلشون با تو چیه دقیقا؟

خب مشکلشون با تو چیه دقیقا؟

مرضیه خواهرمو شوک دادن بی عقل شد.مثل سندروم داونی ها شد.میخوان دقیقا یکاری کنن منم بی عقل بشم

مامانم همش میگه این همه بردیمت بیمارستان هیچکاری نکردن.

من فکر میکنم چون حقوق پدر به دختر میرسه مامانم میخواد همشو خودش بگیره و با اینکار میخواد منو و خواهرمو حذف کنه.چون شهرما یجوریه برای یه هزار تومانی خودشونو میکشن از بس پول پرستن 

چون تو بیمارستانم به دروغ گفتن من تو خیابون مردمو کتک میزنم.که دکترا مجبور بشن بستریم کنن.تو پروندمم هست

ولی هدفشون قطعا بی عقل کردن منه مثل خواهرم 

ازدواجم نمیزارن کنم که پسر فهمیده هم نمیاد منو بگیره همه پسرا دنبال سواستفاده جنسی هستن و رها کردن.

دانشگاه دولتی هم که نذاشتن برم

کلا حرف حالیشون نمیشه 

مرضیه خواهرمو شوک دادن بی عقل شد.مثل سندروم داونی ها شد.میخوان دقیقا یکاری کنن منم بی عقل بشممامانم ...

😐 خب اگه میخوان حذفت کنن چرا هی میان میارنت بعد خدای نکرده تو بشی مثل سندروم داون خود مامانت باید ازت مراقبت کنه که خودش زجر میکشه

😐 خب اگه میخوان حذفت کنن چرا هی میان میارنت بعد خدای نکرده تو بشی مثل سندروم داون خود مامانت باید ا ...

دیگه بعد چند سال میکشن منو.عوضش یه عمر طولانی حقوق بابامو تنهایی میگیره.

نبابا هربار مرخص میشم نمیان ببرنم بیمارستان مجبورشون میکنه بیان دنبالم.میگن زهرا باید همونجا باشه