2777
2789
عنوان

چون دانشگاه و سرکار نمیرم دلیل نمیشه علاف باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 25 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا تهش هیچی نیست الکی خودمو اذیت میکنیمفقط و فقط سلامتی مهمه با آرامش روانی

چرا تهش که خیلی چیزا هست

ولی چرا فکر میکنی اگر درس نخونی و کار نکنی تو 40 سالگی هم آرامش خواهی داشت؟

همیشه که همه چیز شبیه 18 سالگی نمیمونه 

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

من خودم خیلی همرو تشویق میکنم برن دانشگاه 

ولی دانشگاه رفتن واسه همه تو هجده سالگی اتفاق نمی افته

پسرخاله خودم نزدیکای سی سالگی رفت سراغ پزشکی

پسرعمم 27 سالگی تازه رفت سراغ کارشناسی

یا کاربر اینجا میشناختم 27 سالگی یهو دیپلم رو گرفت و رتبه برتر کنکور شد

دوست دیگه داشتم اونم 27 تازه رفت دنبال رشته مورد علاقش قبلش هم گشته بود علاقش که هنر بودو دنبال کرده بود و مشغول بود 

سلام عزیزدلم انشاءالله  بهترینها  برات رقم بخوره.اینکه یه مدت نیاز به خلوت داری و استراحت خب طبیعیه برای خیلیا واقعا توی دوره های زندگیشون پیش میاد.ولی خب اینم در نظر بگیر گلم الان خیلی شرایط عوض شده چند تا مهارت هست که نباید ازش غافل باشی.مث زبان،رایانه،یه هنری.اینا حتی اگه دانشگاه  هم نری بازم توی کیفیت زندگیت تاثیر میذاره. حالا شاید بعد یه مدت که احساست بهتر شد بهترین اتفاقها توی َشغل و تحصیل رقم خورد برات.خیره انشاءالله 

چرا تهش که خیلی چیزا هستولی چرا فکر میکنی اگر درس نخونی و کار نکنی تو 40 سالگی هم آرامش خواهی داشت؟ه ...

نگفتم تا همیشه کار نکنم که

گفتم فعلا استراحت کنم یه مدتی

نگفتم تا همیشه کار نکنم کهگفتم فعلا استراحت کنم یه مدتی

میدونم منم کامنت اولم گفتم بعضی وقتا دیر میشه

یعنی هی میری جلو عادت میشه برات و هی سخت‌تر میتونی برگردی

میبینی مثلا 23 سالته هنوز کنکور ندادی خب قطعا  خیلی برات سخت‌تر خواهد بود 

ولی اگر زمان مشخصی برای استراحت داری خوبه 

مثلا میگی 1 سال استراحت‌ بعد میرم سراغ فلان هنر یا مثلا کنکور میدم

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏