2777
2789

من تو عقدم خونه ما با اونا سه ساعت راهه

بعد اونا چندین ماهه میگن بیایید خونمون به بابام گفتن بابامم دم تلفن میگ باشه ولی نمیره هی بهونه

حس میکنم پیش اونا بی ارزش میشم با این کار

از طرفی هم هروقت با مادرشوهرم حرف بزنم میگ بیایید اینجا بریم گردش فلان 

منم گفتم تصمیم رو باباست 

ولی اینا فکر میکنن من نمیزارم بیان

آخه پدرشوهرم می‌گفت تو زن بابات میتونین راضی کنین

آخه من بدبخت چکار کنم الان چه جواب بدم 

بابام یه روز میگ‌بریم به روز میگ نه 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

مستقیم بگو مامان جون یا مثلا هرچی مادرشوهرت رو صدا میکنی بگو شما بابا رو راضی کنین والا منم از خدامه بیام باهم بریم تفریح و گردش اونجا به منم خیلی خوش میگذره (با یه لحن مادرشوهر پسند )

حالا بیشوخی هرچی خواستی بگو 

اگه مادرشوهرت مهربونه راحت باش باهاش میخوای

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس باید مهندسی معکوس رو امتحان کنی به بابات بگو نریم نه؟ بعدا خودش احتمال داره بگ اره

کلا نمی‌خوام به بابام رو بندازم رابطمون خوب نیس زنش هرچی بگه اونه

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

مستقیم بگو مامان جون یا مثلا هرچی مادرشوهرت رو صدا میکنی بگو شما بابا رو راضی کنین والا منم از خدامه ...

مهربونه ولی چون بار اول رفتم خاطره خوبی برام نساختن این حرف بگم پررو میشه 

فقط گفتم منم دلتنگ شمام 

آها پس اوکیه نگو گلم

پس چکار  کنم خسته شدم از اینا هم خونوادم هم اونا 

هعیییی نمیدونم بخدا میخوای به بابات برگرد بگو پس من به مادرشوهرم میگم اجازه نمیدین و این حرفا ببین چ ...

کتک می نه منو که چیزی بگم 

جرات ندارم از کنارش رد شم 

الهی بمیرم برات نمیدونم چی بگم

خدا نکنه عزیزم

خودمم موندم