2777
2789

شوهرم شکممو بوس کرد شکمم چجوری شد انگاری بچه خودشو جمع کرد یا پاهاشو دراز کرد نمی‌دونم چجوری بود 

آنچه دلم خواست نه آن میشود آنچه خدا خواست همان میشود☺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه منم اولین واکنشش به بوسه همسرم بود یادش بخیر 

ولی یه بار هر کاری کرد تکون نخورد آخر اومد منو بغل کرد گفت اصلا زنمو بغل می کنم باورت نمیشه چنان تو شکمم تکون میخورد که تا ماه آخر من ندیدم اونجوری تکون بخوره تا همسرم دوباره رفت کنار شکمم گفت نه دخترمو بغل میکنم 

شاید توهمه ولی واقعا اینجوری شد 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه منم اولین واکنشش به بوسه همسرم بود یادش بخیر ولی یه بار هر کاری کرد تکون نخورد آخر اومد منو بغل ...

خدا حفظش کنه 

نه توهم نیست شوهرم میگف رو دستم حس کردم یکی زد 

خدا حفظش کنه نه توهم نیست شوهرم میگف رو دستم حس کردم یکی زد

دلم برا اون رورا تنگ میشه الان وای تو بغلش براش دلبری میکنه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

والا من که دستم میزارم روشکمم یا بخام نشون شوهرم بدم حرکاتشو انگار میفهمه ازعمد میزنه رو استپ 😕😕😕

آره منم گفتم زود باش گوشی بیار فیلم بگیریم دیگه هر کاری کردیم تکون نخورد😂