2777
2789
عنوان

صاحب خونه ها بیاین نظر بدین

145 بازدید | 12 پست

خونه مشترک طبقه اول خودمون همکف خالیه مستاجر نیست فعلا

قبلا دادیم خیلی اذیت کردن

بچه هام. بمدت اونجا درس می‌خواندم یکسری وسایل خورده ریز هست . گاهی پسرم می‌ره پایین می‌خوابه

حالا میگم خوب نیست پایین تنها باشه  

به نظرتون ارزششو داره  لوازم بدم سمساری و خونه رو اجاره بدم؟؟

بشدت پول نیاز دارم ولی اگه مستاجر بدم آرامش نداریم 

نظرتون چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ندادیم اگ اجاره بدیم ک همون اپارتمان میشه از این خونه ها خریدیم ک یکم ارامش داشته باشیم

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

مستاجر کلی خسارت میزنه و آخر طلبکار میشهاز طرفی میگم چرا خونه خالی باشه اجاره بدم

عزیزم بستگی به مستاجرتون داره ما مستاجریم دیوارا همه کثیف و کنده و سوراخ بود با هزینه خودم شخصا دیوارو سمباده زدم بتونه کردم رنگ زدم هنوز صاحبخانه هم ندیده پریزا خونه هم با پیچ گوشتی با کردم دونه دونه با شامپو فرش شستم دوباره وصل کردم برق افتادن خونه از این رو به اون رو شده