2777
2789
عنوان

شیرینی نخودچی.کمک

147 بازدید | 16 پست

دوستان سلام

شیرینی نخودچی درست کردم. سرد ک شده خیلی سفته.ترد و شکننده نیس اصلا

علتش چیه و چکارکنم؟

ممنون میشم اگ میدونید جواب بدید

خدایا به بزرگیت و مهربونیت قسم. به همه ی بانوووهای سرزمینت که در انتظار مادر شدن هستن،طعم شیرین مادری را بچشان.آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید آرد سفید زیاد زدی،من ک اصلا آرد سفید نمیزنم

۲قاشق فقط

خدایا به بزرگیت و مهربونیت قسم. به همه ی بانوووهای سرزمینت که در انتظار مادر شدن هستن،طعم شیرین مادری را بچشان.آمین

وقتی پختی که دیگه کاری نمیشه کرد .ولی میتونی شیرینی ها رو توی ظرف بچینی روش یه نون بربری بزاری یا نصف سیب بزاری نرم میشه . ولی دفعه بعد دستورت و عوض کن .تاپیکای منم یه نگاهی کن من یه هفته ست درست کردم هنوز نرمه

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
وقتی پختی که دیگه کاری نمیشه کرد .ولی میتونی شیرینی ها رو توی ظرف بچینی روش یه نون بربری بزاری یا نص ...

فقط یک سومشو پختم

دوسومش هنوز نپختم

راهکاری داره؟

ارد سفید نمیخاد  اردش زیاد بوده کلا

پارسال باهمین دستور درست کردم خوب شد

امسال فرم خراب شد دادم تنظیم از دستم در رفت

دو تا زرده اضافه کن 

تو دستورش نوشته بود تابستون ۱دونه زرده

براهمینه؟

منم گفتم‌تابستون نیی اضاف نکردم

تو دستورش نوشته بود تابستون ۱دونه زرده براهمینه؟ منم گفتم‌تابستون نیی اضاف نکردم

اره عزیز برای همینه .حتما اضافه کن .در کل زرده انسجام خوبی میده به شیرینی و بستنی

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
نگران زرده اش هم نباش بزار یخچال یک ساعت قبل اومدن مهمونا بزار بیرون نرم بشه

طرق دستورش ۱دونه بزنم

یا ۲تا

بعد میخوام باز درست کنم

طبق همین دستور برم باز؟