2777
2789
عنوان

رشت یا اصفهان یا شیراز یا تبریز‌ یا مشهد‌❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 2754 بازدید | 243 پست
اصلا چنین چیزی نیست یکی گیر بده!!!! والا من خودم بچه کوچیک دارم خیلی وقت بود نرفته بودم بیرون برای گ ...

دیگه چه اصفهان چه هر شهری باشی اصلا متاسفانه کسی به دین توجهی نداره خیلی کم رنگ شده اعتقادات

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

دیگه چه اصفهان چه هر شهری باشی اصلا متاسفانه کسی به دین توجهی نداره خیلی کم رنگ شده اعتقادات

دین که هیچی ...اصلا بحثش جداست 

اما جالب بود برام که تا یکی دوسال قبل بدون. روسری گشتن قفل بود اما الان همه نیم تنه پوشیدن یه پیراهن با دکمه باز روش پوشیدن ...پاها نصفش باز ... 😂یادمه مجرد بودم از مانتو کوتاه پوشیدن هم هراس داشتم گشت ارشاد نامی گیر میداد

🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم ترک نیستم و نرفتم تا حالا تبریز ولی خب ببین بالاخره اونا کامل ترک زبانن اگه ترکی بلد باشی ب ...

درسته فقط بخاطر رنک دانشگاهش می گم‌

وگرنه اصفهان هم نزدیک تره هم بیشتر خوش می گذره‌

هم بریون هاش خیلی خوشمزن‌

بخاطر اینکه هر روز بریون بخورمم ک شده اصفهان میام‌😂

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

درسته فقط بخاطر رنک دانشگاهش می گم‌وگرنه اصفهان هم نزدیک تره هم بیشتر خوش می گذره‌هم بریون هاش خیلی ...

حالا خورشت ماست بخوری مطمئنم یقین پیدا می‌کنی 😂😂😂

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

درسته فقط بخاطر رنک دانشگاهش می گم‌وگرنه اصفهان هم نزدیک تره هم بیشتر خوش می گذره‌هم بریون هاش خیلی ...

😂😂عزیزم ... از کجا بریونی خوردی؟ بقول دوستمون خورشت ماست امتحان کنی بریون یادت میره

راستی دوغ و گوشفیلم حتماااا بخور

🤪
اصلا چنین چیزی نیست یکی گیر بده!!!! والا من خودم بچه کوچیک دارم خیلی وقت بود نرفته بودم بیرون برای گ ...

دقیقا همه با تیشرت و شلوارن‌ 

خیلی وقته اون دوران گذشته 

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

حالا خورشت ماست بخوری مطمئنم یقین پیدا می‌کنی 😂😂😂

چه مزه ایه ک انقدر تعریف می کنین واجب شد بخورم 

😂😂عزیزم ... از کجا بریونی خوردی؟ بقول دوستمون خورشت ماست امتحان کنی بریون یادت میرهراستی دوغ و گوش ...

می خواستیم بریم بریونی اعظم ولی رفتیم نقش جهان گشنه مون شد همونجا خوردیم‌

چشم😃

چه مزه ایه ک انقدر تعریف می کنین واجب شد بخورم

با گوشت گردن گوسفند و ماست و زعفران درست میشه طعمش شیرین هست ولی خوشمزه اصفهانی ها خودشون عاشقش هستن

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ممنونم‌البته هنوز بین اصفهان و تبریز مرددم‌داروسازی تبریز خیلی خفنه‌

ببین تبریز چون ترک زبان هستن سختت میشه من تو ش۶ر ترک زبان زندگی کردم سخت بود دائم باید میگفتم فارس هستم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
با گوشت گردن گوسفند و ماست و زعفران درست میشه طعمش شیرین هست ولی خوشمزه اصفهانی ها خودشون عاشقش هستن

گوشت داره چجوری دسره‌؟

ببین تبریز چون ترک زبان هستن سختت میشه من تو ش۶ر ترک زبان زندگی کردم سخت بود دائم باید میگفتم فارس ه ...

آره خب سخته می خوای چند سال زندگی کنی هر جای شهر می چرخی نمی فهمی چی می گن هی باید بگی فارس هستم

اصفهان برای ما فارس زبان ها مناسب تره‌