2777
2789
عنوان

نمیتونم با قبول نشدنم کنار بیام دارم آتیش میگیرم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 76 پست
استخدامی اموزش پرورش منظورمه عزیزم یا همون ماده28کنکور فرهنگیان ک برگزار میشع

من خیلی سردرنمیارم ولی مامانم گفت ۳بار کنکور داده‌ تا قبول شده

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینجوری شدچرا همه چی بهم ریختمن خیلی ب خدا اعتماد داشتم و به کمکشون امید داشتم.حالا چیکار کنمدلم ...

منم پارسال حال تو رو داشتم البته من تو مصاحبه رد شدم .قد ناراحت ‌ افسرده شدم حتی تا الان دیک ریخت و قیافه مم مثل قبل نشد قشنگ شکسته شدم ...ولی بعد یه مدت کوتاه شروع مردم ب خیاطی و درآمد داشتن تازه تو خونه کنار بچه م کلی م روحیه م‌خوب شد ...بعضی وقتا صلاح نیس بسپار ب خدا

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیگه تموم شد سال اینده دیگه ازمون استخدامی رو برگزار نمیکننمن شکستم 😭😭

منم امسال کنکور فرهنگیان دادم مثل تو مطمئن بودم قبول میشم ولی نشدم دعوت به مصاحبه هم نشدم

منم شکستم منم گریه کردم خواستم پاشم ولی بیشتر شکستم😔

بعد ماه ها دیگه میخوام تمومش کنم برای همیشه دیگه نمی‌خوان فک کنم بهش

دیگه میخوام یه راه دیگه رو برم که شاید طولانیه خیلی طولانی ولی راهیه که چهار پنج ساله دوسش دارم ولی نمیخواستم این راه رو انتخاب کنم چون می‌ترسیدم ولی دیگه میخوام انتخابش کنم و تمومش کنم

عزیزم هر چقد خودخوری کنی به خودت ضربه میزنی

اتفاقا منم شکستم منم احساس بدبختی کردم احساس بدشانسی کردم ولی زندگیه دیگه

اونا هم آموزش پرورشن خیلی دلی عمل میکنن دلی معلم استخدام میکنن دلی هم رد میکنن واسه این سیستم ناعادلانه آموزش پرورش نمیشه کاری کرد😔  

امروز تو یه کانال ایتا دیدم که جهاد دانشگاهی گفته بود امکان اینکه اونایی با فاصله کمی رد شدن پذیرش بشن چون بعضی از افراد اطلاعات اشتباه دادن و رد میشن جایگزین انتخاب میکنن

نا امید نشو

تازه الان اونایی که پارسال بعد از مصاحبه رد شدن گفتن دوباره مدارک بیارید خدا رو چی دیدی

تازه میتونی اعتراض بزنی

میگن استخدام اموزگاری از طریق دانشگاه فرهنگیان برگزار میشه میخوان ماده 28 رو حذف کنن

منم ی جایی میخواستم درس بخونم تو مصاحبه رد شدم همین دیروز جوابش اومد 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
میگن استخدام اموزگاری از طریق دانشگاه فرهنگیان برگزار میشه میخوان ماده 28 رو حذف کنن

مطمین باش دروغه . چون به نفعشونه چون سن آزمون تا چهل هست . و طرف از بازنشستگی تا پایان زندگیش کمتر حقوق بازنشستگی میخواد. فکر کردی برا چی سن رو بردن تا چهل . برا بعدش. که سالهای کمتری بخوان بازنشستگی بدن. وگرنه هر چه سن بالاتر می‌ره معلمان در سنین بالاتر یا سالمند ر بازنشسته میشن

چرا اینجوری شدچرا همه چی بهم ریختمن خیلی ب خدا اعتماد داشتم و به کمکشون امید داشتم.حالا چیکار کنمدلم ...

ولی من حذف کردم دیگه م نمیخونم.البته من آزمون استخدامی ومیگم.تو یکسال روزی ۸ساعت درس خوندم بی فایده

بله از متولدین ۱ مهر ۷۵ میتونن کنکور شرکت کنن و از طریق کنکور برن وقتیم قبول میشن میرن چهار سال دانشگاه فرهنگیان درس میخونن و بعد معلم میشن 

عزیزم ناامید  نشو خاستت دنبال کن من سال ۸۹ دیپلم  گرفتم واسه معلمه تلاش میکردم شانسم ۳ سال تربیت معلم جذب نشد سال ۹۳ مجدد  دانشگاه بودم کنکور دادم معلمی قبول شدم ۷ ماه بزرگتر بودم هرکاری کردم نشد  سال ۹۸ ازمون استخدامی  قبول  شدم اخرش

منم پارسال حال تو رو داشتم البته من تو مصاحبه رد شدم .قد ناراحت ‌ افسرده شدم حتی تا الان دیک ریخت و ...

مگه دیگه چاره ای هس؟

نسپارم چیکار کنم

آیندم رفت

میگن 100 خودتو بزار قبولی پس چرا من قبول نشدم

امروز تو یه کانال ایتا دیدم که جهاد دانشگاهی گفته بود امکان اینکه اونایی با فاصله کمی رد شدن پذیرش ب ...

این خبر موثقه؟

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4