2777
2789

میگم اجازه میدی برم بیرون عین آدم میگه نهه . خسته شدم دیگه از خونه 😭 به بابامم نمیتونم بگم چون به بابام میگه دوست پسر دارم . اون یهویی فعمید دوس پسر دارم ازونموقع زندگیمو جهتم کردهه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هعب ... 

داداشت چقد خودشو دس بالا گرفته

بزن شل و پلش کن باو

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

چند سالته مگ

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

تو هم به بهش بگو منم به بابا میگم دوست دختر داری

کاری نداره که

بترسونش

بگو شماره دوست دخارتو پیدا کردم بهش پیام میدم آبروتو میبرم و...

فقط بترسونش

مائده هستم🌷🌷🌷یه خواهر کوچیکتر دارم🌷🌷🌷یه برادر بزرگتر