2777
2789
عزیزم مغزشو گفتم

ببین یه جور عکس برداری از مغز انجام میدن که میزان مصرف گلوکز رو نشون میده الان اسمش یادم نیست🤦🏻‍♀️

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کی ترک میکنه؟؟منظورت بیمارستان عصاب و روان ؟

اینو متخصصای کمپ تشخیص میدن

نه منظورم روانشناس وروانپزشکن

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
اولا ب شما ربطی نداره دوما پس از کی درخواست کنم؟تو بلدی بگو😐

اگر بحث احساسی و عاطفی و ابراز علاقه هست اقایون را صدا بزن بیان!

تجربه گرا.ندانم گرا.منطق گرا...هر درکی که انسانها از ساختار دنیا و زندگی دارند بر اساس تجربه ی هست که بدست آوردند.نه بیشتر!

زنگ زدیم اومدن بردنش

ببخشید عزیزم نمیخوام ناامیدتون کنم میدونم چقدر شرایط سختیه ولی احتمالا باز ادامه داره این داستان 

اعتیاد و این ها مشکل رفتاری هستن درسته که منجر به آسیب میشن ولی دلیل نمیشه حتما این اتفاق افتاده باشه 

حتما به یه پزشک متخصص مراجعه کنید 

مصرف متادون را نباید قطع کنه ولی باید مرتب کمش کنه!

کلا دو روش برای ترک اعتیادش هست یکی قرص متادون و یکی روش DST

تجربه گرا.ندانم گرا.منطق گرا...هر درکی که انسانها از ساختار دنیا و زندگی دارند بر اساس تجربه ی هست که بدست آوردند.نه بیشتر!

خب خدارو شکر ،اکثرا برمی‌گردن به مصرف مگه واقعا خودش بخواد و اراده کنه و از محیط الوده در بیاد

منظورت جایی ک معتاد شده 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 
ببخشید عزیزم نمیخوام ناامیدتون کنم میدونم چقدر شرایط سختیه ولی احتمالا باز ادامه داره این داستان اعت ...

دو خط آخر و متوجه نشدم 

مصرف متادون را نباید قطع کنه ولی باید مرتب کمش کنه!کلا دو روش برای ترک اعتیادش هست یکی قرص متادون و ...

کمپه دیگه

اونا می‌دونن چطوری ترک بدن

روش دوم چیه؟؟

شیشه چندساله مصرف میکنه.؟

لامصب این تخریب بالایی داره

کمپ ام بستگی به کمپ شو محیط ش و مشاور کمپش داره

کمپایی هست که از جهنم بدتره کمپایی هم هست که خوبه

تحقیق کنید

اگه وضع مالی تون خوبه براش یه خونه توی یه روستای خوش اب و هوا بگیرید و بعد ترکش از محل مصرف ینی جایی که مشغول بوده شهری که بوده ادمای دور و برش دورش کنید تا بتونه بازسهزی کنه خودشو و برگرده به اجتماع

تمام این حرفا زملنی ارزش داره که خودش بخواد

وگرنه فقط تلاش بیهوده میکنید

مخصوصا شیشه ی لعنتی

انشالا خدا نظر خیری بکنه و به دلش بندازه

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان استاده ام کنار تو