از صبح اینطوریه الان تازه نگرانم نمیتونم کاری کنم لطفا دعا کنین تا صبح چیزیم نشه من میترسم تاث
میگمت زنگ بزن ۱۱۵ دخترجون
اورژانس شب و روز نداره
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
سکته قلبیه من دخترعمم یه روز قفسه سینش درد میکرد از درد قلبش ترکید خونای قلبش از تو دماغ و دهنش بیرو ...
با نمک خودتو بمال به خیار
نمیبینی نوشته اضطراب و دلشوره گرفته؟!
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
الان ک بدتر شد اضطراب گرفتم از صبح اینطوری شد اونم یهویی چیزیم نبود این چند روز
منم مثل تو بودم. صبح پا شدم. حالت اظطراب داشتم. جوری که نمیتونستم راه برم همون موقع رفتم بیمارستان نوار قلب دادن. ریتم قلبم ۲۰۰ بود. ولی گفتن اظطرابه . دو بار رفتم متخصص قلب اکو و نوار قلب گفتش مشکلی نیس اعصابته. رفتم روانپزشک ۶ ماه پروپرانوا ل و کلونازپام و امی پرامین مصرف کردم . بهترم