2777
2789

چقد جدیه این رابطه؟ یکی از فامیلامونه پیجشم عمومیه دوبار عکس خودش و دوس دخترشو گذاشته ک دختره نشسته بود بغلش 

بیشرف با من بود ادعاش عاشقیش میشد هیچ کاریم نکرد الان اسم دختره رو زده بیوش عکسشو راه به راه میزاره

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

عجب ریسکی میکنه دو روز دیگه کات کردن نمیتونه تو چشمای بقیه نگاه کنه😂😂

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کات میکنه

کیس ازدواج نیست

از من بشنو

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

جدیه

اخه پیجش عمومیه خودشم خیلی سخت گیر و غیرتی مثلا😂

دختره با دامن و موباز نشسته بغلش داره بوسش میکنه

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

اگر میدونه تو استوریشو میبینی جدی بودنش بی اهمیت میشه جنبه‌ی دق دادن میگیره..در اولین فرصت آنفالو کن که اون هم بیخیاله این مسخره بازی بشه

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

پسر خاله‌ام عکس دوست دخترش رو تو ویلاشون قاب کرده🤣🤣🤣تو یکی از عکسا دارن باهم لب میگیرن 

ولی خاله‌ام مخالفه ۱۰۰ درصدی هست، چون خانواده مذهبین ، بچه‌هاش ولی مذهبی نشدن 

من سبزم 🌱با طلوع خورشید از نور الهی تغذیه میکنم و شکوفا میشم 💚☀️ خدایا شکرت که در قلبم هستی💗
عجب ریسکی میکنه دو روز دیگه کات کردن نمیتونه تو چشمای بقیه نگاه کنه😂😂

ااووو کجای کاری خواهر این خودش میومد عکس و فیلمشو با دخترای دیگه نشون همه میداد ولی تا حالا سابقه نداشت استوری بزاره اونم تو پیج عمومی

کات میکنهکیس ازدواج نیستاز من بشنو

چرا؟ اخهههه تو پیج عمومی گذاشته دختره هم معلومه صورتش و اینا خب همه میفهمن اینطوری

فامیل ما هم اینجوری بود آخر دختره رو ول کرد رفت

ای دختره اینو ول کنه دلممممم خنک شهههه بیتربیت

اخه پیجش عمومیه خودشم خیلی سخت گیر و غیرتی مثلا😂دختره با دامن و موباز نشسته بغلش داره بوسش میکنه

اینم نشون میده دختره براش جنبه‌ی تفریح داره و میخواد به بقیه بگه ببینید با چه دختری دوستم چقد شاخم که دخترای اینجوری دوره من زیادن...ولی وقتی بخواد زن بگیره قطعا دختری که ننه‌ش تایید کنه رو میگیره...مثه همیشه..

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..